Napközben csak rajtam vagy hozzám bújva hajlandó aludni a babám szopi után, ha megmozdulok, rögtön sír, más is járt így?
Figyelt kérdés
Már elmúlt fél éves és kb 3 hónapos kora óta van így. Nem tudta senki máshogy elaltatni, csak eleinte. Ha valakinél hasonló volt, a szoptatások számának csökkentése hogy ment és az alvás hogy változott?
Kicsit nehéz már, mert ha megyünk valahova, egy szobában vagy padon kelk szoptatnom, majd mozdulatlanul ülni, kocsival is le kell állnunk hosszú utazásnál, ameddig alszik. Otthon pedig a házimunkát bonyolult igy elvégezni. Az utód alvása a legfontosabb...
2020. júl. 12. 21:35
1/11 anonim válasza:
A nagylányom kb 5 hónapos koráig csinálta ezt. Aztán átszoktattam az ágyába szépen lassan. Eleinte alvás közben tettem le, aztán félálomban... kb 8 hónapos korára jutottunk el oda, hogy betettem az ágyába, picit játszott még, aztán elaludt, mindezt sírás nélkül. Az eleje nehéz volt, volt, hogy harmadjára tudtam csak letenni, ilyenkor mindig visszaaltattam. Volt, hogy sikerült leraknom, de 10 perc után felkelt... aztán megszokta. 😊
2/11 A kérdező kommentje:
Volt párszor olyan, hogy nappal is sikerült átraknom a kiságyba, de 5-10 perc után felsír. Szerinted ha ezt csinálnám és összesen párszor 10 percet aludna nappal, akkor nem lenne nagyon durván alváshiánya? Éjszaka csak 8 órát alszik max. Attól félek, ha ezt így elkezdem, nem megszokás, hanem durva kialvatlanság lesz a vége.
2020. júl. 12. 22:34
3/11 anonim válasza:
Mindkét gyerekem kb 1 éves koráig az ölemben aludt napközben. Én imádtam, olyan gyorsan elszalad ez az időszak, a házimunka megvár. :)
4/11 anonim válasza:
Az enyém is csak velem alszik jókat. Én is ott ülök ilyenkor és nyomkodom a telefonom. Néha ideges vagyok,hogy mennyi dolgom lenne,de már kezdem megszokni. Ha leteszem vagy azonnal fennt van vagy 5perc múlva ébred. Babakocsiba is elalszik,de kb 20percre csak. 8 hónapos. Nekem is az a fontosabb,hogy ő kialudja magát. Majd változik ez is.
5/11 anonim válasza:
Nekem is olyan nappal, hogy ha leteszem azonnal vagy 5 percen belül kel. 10 hónapos. Egyszer majdcsak leszokik erről. Addig meg nincs az a házimunka ami nem várhat 1-2 órát
6/11 anonim válasza:
A házimunka várhat, persze, de a tesók nem.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Erőt ad, hogy vannak sorstársaim. A környezetemben mindenki beszól, hogy elkényeztettem illetve úgy néznek, mint egy ufo-ra, hogy szabadteri program esetén padon szoptatva altatom :D hát ez van.
2020. júl. 13. 13:14
8/11 anonim válasza:
Ez a kötődő nevelés! Nézzenek csak....ne foglalkozz senkivel. Te jól csinálod! Jó anya vagy!
9/11 khniki válasza:
Csak akkor változtass ezen, ha neked nem jó. Ha mindketten így szeretitek, akkor teljesen rendben van.
Engem zavarna, de nem is így alszik a kisfiam.
10/11 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nem feltétlen azért nem így (téged ölelve,hozzád bújva) alszik a kisfiad mert ez téged zavarna. Hanem mert nem igényli ezt a fajta megnyugvást az alváshoz. Ez szerencsés és tök jó így. De nem mindenki babája ilyen és változnak is sokat. Az enyém nem alszik jól nappal nélkülem,ahogy a kérdezőé sem és pont nem érdekli,hogy engem zavar-e,hogy épp most is főznöm kéne de ő rajtam alszik. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!