Ketogén diéta! MIért jó/rossz?
nagyjából tisztában vagyok a dologgal: 20g alatti szénhidrátbevitel stb stb. Viszont fehérje/ zsír arányról nem tudok semmit.
na meg a hatékonyságáról sem tudok annyira sokat
És persze a fenti kérdésemre is várom a válaszokat:)
Az epilepszia ezzel a dietaval rendbentarthato.
Emellett a veset nagyon megterheli, ha vesere edzel akkor ajanlott.
4-es vagyok.
Én heti fél-egy kilót fogyok. Nekem semmi olyan problémát nem okoz ez a fajta diéta, ami miatt a többiek aggodalmaskodnak.
Nálam a következő a program:
Pénteken csinálok szénhidrát feltöltést. Erre azért van szükség, hogy szombat és vasárnap meg tudjam csinálni a súlyzós edzést. Szombattól csütörtökig ketogén napok. Hétfőtől péntekig csak un. aerob edzést csinálok. Ez gyakorlatilag tempós gyaloglást, laza kocogást jelent (pulzus kb. 120). Azt azért tudnod kell, hogy nekem közel 30 éves edzésmúltam van, gyors az anyagcserém és jelentős az izomtömegem is. Ha kezdő vagy és nem csinálsz intenzív edzést,nem kell ch-töltés. Zsírt úgy viszem be,hogy eleve olyan dolgokat eszem,ami zsírosak, pl. tojás, zsírosabb húsok,tepertő,majonéz, tejszín,sajt stb. Ezeket egészítem ki lenmagolajjal. Zöldségekből igyekszem alacsony ch-tartalmúakat fogyasztani,pl. brokkoli, kígyóuborka stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!