Szerintetek ez sok, rossz egy napra?
Reggeli: 60g zab vízzel zabkásává főzve, 100g meggy, 15g Scietic fehérjepor
Ebéd: (Mindent nyersen mértem le, nem pedig készen) 110g csirkemell olíva olajban sütve, 260g padlizsán, 50g mozzarella sajt, 25g rukkola, 30g koktélparadicsom, 1 adag 125g-os natúr joghurt
Vacsora: 130g zsírszegény túró, 100g málna, 200g banán
Szerintetek ez így sok volt, ha ma csak egy kis súlyzós karizom edzést végeztem és 61kg-os lány vagyok?
Illetve nagyon rossz az összetétel, érdemesebb lenne kevesebb szénhidrátot, kevesebb gyümölcsöt ennem?
Inkább kevésnek tűnik, bár makrókkal többet érnék, s persze az emberek kalóriaigénye is erősen szór.
Az ételek maguk jók, persze hogy kinek mit érdemes enni, az más kérdés.
Szereted a gyümölcsöket, látom :)
Első köszönöm a tanácsot, de eleget mozgok. Heti háromszor erősítek, és kétszer kardiózok, mindkét esetben intenzíven, a hét maradék két napján pedig tengek lengek, alacsony aktivitású kardiónak csúfolt laza mozgást végzek, vagy kicsit súlyzózom, utóbbi történt ma is.
Köszönöm a válaszokat!:) Igen imádom a gyümölcsöket és nehezen mondok le róluk, de azt azért belátom, hogy a kalóriadús, extra édes banán messze nem a legjobb választás vacsorára. Egyébként ez így 1143 kalória volt, ami nem sok, de a kalóriabázis kiszámolt nekem egy alacsony kis keretet, most pedig csipog, hogy így is átléptem egy kicsivel.
Utolsónak, külön köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!