Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek ez sok, rossz egy...

Szerintetek ez sok, rossz egy napra?

Figyelt kérdés

Reggeli: 60g zab vízzel zabkásává főzve, 100g meggy, 15g Scietic fehérjepor

Ebéd: (Mindent nyersen mértem le, nem pedig készen) 110g csirkemell olíva olajban sütve, 260g padlizsán, 50g mozzarella sajt, 25g rukkola, 30g koktélparadicsom, 1 adag 125g-os natúr joghurt

Vacsora: 130g zsírszegény túró, 100g málna, 200g banán

Szerintetek ez így sok volt, ha ma csak egy kis súlyzós karizom edzést végeztem és 61kg-os lány vagyok?

Illetve nagyon rossz az összetétel, érdemesebb lenne kevesebb szénhidrátot, kevesebb gyümölcsöt ennem?

2016. ápr. 26. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Méricskélés helyett mozogj
2016. ápr. 26. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó :) bár a banán lehet nem kellet volna estère (sok benne a szènhidrát) ink alma, De ha belefèr akkor nyugodtan :)
2016. ápr. 26. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább kevésnek tűnik, bár makrókkal többet érnék, s persze az emberek kalóriaigénye is erősen szór.

Az ételek maguk jók, persze hogy kinek mit érdemes enni, az más kérdés.

Szereted a gyümölcsöket, látom :)

2016. ápr. 26. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
a banán estére lehet nem fekszik, de szerintem jó volt a mai napod! kitartást!! :)
2016. ápr. 26. 19:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Első köszönöm a tanácsot, de eleget mozgok. Heti háromszor erősítek, és kétszer kardiózok, mindkét esetben intenzíven, a hét maradék két napján pedig tengek lengek, alacsony aktivitású kardiónak csúfolt laza mozgást végzek, vagy kicsit súlyzózom, utóbbi történt ma is.

Köszönöm a válaszokat!:) Igen imádom a gyümölcsöket és nehezen mondok le róluk, de azt azért belátom, hogy a kalóriadús, extra édes banán messze nem a legjobb választás vacsorára. Egyébként ez így 1143 kalória volt, ami nem sok, de a kalóriabázis kiszámolt nekem egy alacsony kis keretet, most pedig csipog, hogy így is átléptem egy kicsivel.

Utolsónak, külön köszönöm!:)

2016. ápr. 26. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
1143 kcal? Erre én akár itt és most ennék még pár banánt és tudnám, hogy fogyni fogok, méghozzá tempósan... Na jó, inkább nem szénhidrátot ennék, de valamit nem ártana, mert a túl kevés evés nem tesz jót az izmoknak. Illetve 1-1 nap OK, de tartósan... No de nem vagyunk egyformák, neked kell kitapasztalnod, hogy mi a jó számodra. Nem lehet hatalmas a kalóriaigényed, egy rendes deficit pedig azért kell s remélhetőleg érzed, ha túl alacsonyra mész.
2016. ápr. 26. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jo, kiveve az esti gyumolcs. Keves malna meg csak-csak elfer az esti etkezesben, de a banant semmikepp sem ajanlom. Inkabb tedd be tizoraira azt a banant :)
2016. ápr. 27. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!