Az nagyon rossz ha a napi szénhidrát adagom szinte soha nem ugyanaz?
Figyelt kérdés
Pl. Tegnap 70g ma 50g holnap 100g és igy ugràl fel le de nem megy túl 120g-on.A fehérje àlltalàban 140-170ig szokott lenni a zsir pedig 30tol max 50ig.Kalóriàt is szàmolom ami napi 1500kcal.egy héten 6 napot szobabicajozok (1óra,110-130as pulzussal) + séta a 3 hónapos kisbabàmmal.Reggeli teljeskiörlesü piritós + turò,tizorai tojas + turo.Csakis csirkemellet eszem ebédre és vacsira,nem tudom megunni +sok zöldsèg.nasi alma/koktélparadicsom/mandula/kesudió...174cm 67kg vagyok (60-62 a cél) Szerintetek ez igy jo? Bocsi h tùl hosszúra sikeredett!2015. márc. 11. 15:21
1/4 anonim válasza:
Igen,jó!És idd meg a napi 3 liter vizet!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Napi 2 liter vizet iszom + 3/4 csésze zöldtea.Nagyon rà vagyok kattanva a diétàra,jobban mondva ez nekem életmódvàltàs,mert nem akarom abbahagyni!Imàdom megint fitten érezni magam,csak néha kétségeim vannak jól csinàlom e...egy hónapban egyszer pedig "bünözök"
Elsösorban magamnak akarok megfelelni megint bomba lenni és persze a pàromnak is mert jó nöt vett el feleségül és nem pufikàt :) na meg az olyan beszólóknak igen is megmutatom,hogy szülés utàn is bombaformàban lehet lenni! :)
2015. márc. 11. 16:10
3/4 anonim válasza:
Talán a napjaid mindig teljesen egyformák?:)
4/4 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem,csak vannak ezek a szàlkàsitó étrendek ahol minden nap ugyan az minden grammra,amitöl az enyém "enyhén" eltér :) és ez elgondolkodtatott...
2015. márc. 11. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!