Nyers kaposzta vacsorara minden nap? Jo vagy rossz?
A nyers káposzta OK, ha neked így esik jól, simán ehetsz így. Csak persze előtte vidd be a szükséges tápanyagokat.
Nem tudjuk, miből mennyit eszel egy nap...
Én semmilyen húst nem eszem, de ez miért jelentené, hogy nem tudok bőven bevinni fehérjét..? Pont hogy arra kell koncentrálnom kissé, hogy ne legyen túl sok :D Speciel én tojást eszem (az jó forrás, persze aki eléggé zsírszegényen akar étkezni, az nem alapozhat rá), de persze más ételeimben is akad fehérje.
A sajt is jó, a joghurtban pont alig van fehérje, nagyon sokban igen, de abban cukor is sok van.
De a csirke is OK, ha eleget eszel belőle.
Joghurtban alig van feherje??? Akkor miböl all pl. a tejcukormentes natur joghurt?
A kaposztarol nekem a "fogyaszto kaposztaleves" jut eszembe, ami allitolag "negativ kaloria", vagyis azzal, h eszed, nemhogy kaloriat vennel magadhoz, hanem meg le is adsz, mert az emesztese több kaloriat eget el, mint amit beviszel. Es a nagy resze kaposzta, ebböl gondolom, h meg fogyaszt is. Es igaz, a kaposzta valoban nehezen emeszthetö etel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!