Ez rossz volt vacsorára?
Figyelt kérdés
Egy evökanál light vajon párolt gomba(1db),vöröshagyma(1nagy fele),meg egy nagyobb tv paprika.Hozzá céklát ettem amit cukor nélkül készitettem el.2010. júl. 25. 19:02
1/16 anonim válasza:
Egy DARAB gomba? Ez odab@sz...simán lehetett volna pirított vöröshagymán párolt gomba..és minimum 5-6 mert úgyis összeesik. nem haltál volna bele. És pl. joghurttal feldobni. Így nagyon össze-vissza ettél!
2/16 anonim válasza:
Simán ehettél volna még pár szem gombát.
4/16 anonim válasza:
Ehettél volna még tízszer ennyit,max utánaküldesz egy hashajtót is...
5/16 anonim válasza:
Plusz ha már érzed a hashajtó hatását akkor ledugod az ujjad. Így odafigyelsz, hogy hánytatás mellett még menjen is a hasad ^^
6/16 anonim válasza:
Össze-vissza ettél mindent.meg keveset.
szerintem máskor többet egyél és hehetőleg olyanokat amik "összeillenek" egymással :)
7/16 anonim válasza:
Bár mondjuk én egyszer jól összeettem mindent:
kovászos ubi
kenyér
sajt
tej (vaniliás szívószálal)
mustár
sonka
de semmi bajom nem lett tőle
8/16 anonim válasza:
Jól bevacsoráztál. Nem ülte meg a gyomrodat?
9/16 anonim válasza:
az 1 db gomba az odab@szwwww LoL
10/16 anonim válasza:
'Jól bevacsoráztál. Nem ülte meg a gyomrodat?'
ezt most kitöl kérdezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!