Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez rossz volt vacsorára?

Ez rossz volt vacsorára?

Figyelt kérdés
Egy evökanál light vajon párolt gomba(1db),vöröshagyma(1nagy fele),meg egy nagyobb tv paprika.Hozzá céklát ettem amit cukor nélkül készitettem el.
2010. júl. 25. 19:02
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
én azt mondom neked h egyél jó zsíros szalonnát hagymás zsíron megsütve kacsa zsíros kenyérrel hozzá igyál jóó zsíros juh tejet és ha még nassolgatni akad kedved akk rágcsálgass tepertőt ;) tuti befutó top 5-ös kaja ;)
2010. júl. 25. 23:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Jó gyökér vagy te hashajtós, már kezd nagyon unalmas lenni... Menjél inkább recskázni... -.-
2010. júl. 26. 00:35
 13/16 anonim válasza:
milyen hashajtó?? vkivel összekeversz öcsi
2010. júl. 26. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:

"Plusz ha már érzed a hashajtó hatását akkor ledugod az ujjad. Így odafigyelsz, hogy hánytatás mellett még menjen is a hasad ^^"

Bocsi, erre gondoltam! Kb minden kérdésnél hashajtózik...

2010. júl. 27. 09:23
 15/16 anonim válasza:
ezt nem én írtam... de bocs h kicsit poénkodtam
2010. júl. 28. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Senki ne mondta hogy te írtad! :D Én annak írtam hogy gyökér, aki minden kérdésre beírja ugyanazt a hashajtós választ! Akinek nem inge, ne vegye magára!
2010. aug. 1. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!