Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Most akkor jó vagy rossz a...

Most akkor jó vagy rossz a szénhidrátszegény diéta?

Figyelt kérdés

Sokan ajánljátok ezt a fajta diétát, de elég sok negatív dolgot lehet olvasni róla. Okozhat: ízületi gyulladást, emésztési rendellenességeket, ezáltal növeli a vastagbélrák kialakulását, vesekövet, szív- és érrendszeri megbetegedéseket.

Ezek alapján nekem nem tűnik jó diétának, vagy rosszul gondolom?

2013. febr. 1. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlzásba vinni és akkor semmi bajod nem lesz tőle. Képzeld el úgy, hogy reggelire eszel mondjuk kenyeret valami feltéttel, ebédre sült csirkehúst egy kis köret rizzsel, zöldséggel, utána meg már csak zöldséget húst, túrót, halat, ilyesmit.

Én régebben szénhidrátot szénhidráttal ettem, hát úgy is néztem ki, mint egy lekváros bukta. Mióta kevesebb szénhidrátot eszem és több zöldséget, gyümölcsöt, jobb a közérzetem, nem vagyok belassulva, energikusabb vagyok.

Nyilván ha valaki húst hússal eszeik minden nap és egy hétre jut egy paradicsom, meg naponta csak 2 pohár vizet iszik hozzá, akkor tönkre vágja a szervezetét.

2013. febr. 1. 22:58
 2/10 dieta ***** válasza:
100%

Jól gondolod. Még a cukorbetegnek sem írnak elő szénhidrát mentes diétát.Fogy ni változatos étrend mellet is lehet.

Persze célszerű figyelembe venni az egészséges étrend összeállításának a szabályait.

2013. febr. 1. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

mert a gyógyszeriparban több lé van,mint az olaj bizniszben.

ha meg sikerül csinálni egy új függőt,akkor máris több a lóvé.

2013. febr. 2. 01:31
 4/10 dieta ***** válasza:
Még jó,hogy nem lehet szénhidrát mentes diétát tartani mert a zöldség és a gyümölcs is tartalmaz.Az agy is szénhidráttal működik.
2013. febr. 2. 02:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondolom, hogy együk tele magunkat szénhidráttal, csak én például 80 g-al nem érzem jól magam, egész nap csak szédülök, viszont egy 120-140 g közöttivel jól érzem magam.
2013. febr. 2. 07:44
 6/10 anonim ***** válasza:

"Szénhidrátokban gazdag étrendekkel traktálják a cukorbetegeket"

Ez megint csak a harcmüves válaszoló butasága, ugyanis aki ténylegesen megélt cukorbetegeket, az tudja, hogy ha NEM kapnak ELEGENDÖ szénhidrátot, akkor kómába esve meghalnak, éppen EZÉRT javasolt minden cukorbetegnek, hogy legyen nála valami cukor, keksz vagy hasonló, és elsösegélyként kimondottan sok cukortartalmú valamit kell nekik adni, hogy egy rohamot túléljenek!!!!

2013. febr. 2. 08:21
 7/10 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom hová tűnt a válaszom.

Kérdező, ha már olyan állapotban vagy, hogy több szénhidrátra (keményítőre) van szükséged, azt inzulin rezisztenciának hívják, avagy hipoglikémiának, a cukorbetegség előszobái. Már nem megfelelő a vércukor szabályozásod. Azért mert Te esetleg beteg vagy, az egészséges táplálkozást nem megfelelőnek ítélni.. képzelj el egy drogost, aki kokain nélkül szédeleg, rosszul van, és szerinte rosszul élnek azok, akik nem szívnak. Na most komolyan... ennyire azért ne vicceljünk.

Aki tőlem idézett, és kritizált: Igen, a cukorbetegek egyetlen gyógyulási esélye lenne. Persze fokozatosan kell áttérni alacsony ch bevitelre, persze orvosi felügyelet alatt, PERSZE A GYÓGYSZERT IS CSÖKKENTENI KELL KÖZBEN!!!

Komolyan.. olyanokat tudtok írni, még mindig lehazudnátok az égről a csillagokat. De a csillagok maradnak, cukorbetegek pedig még mindig sokan meggyógyulnak, javul az állapotuk, tehát a szemellenzőt le kellene (talán) venni.

2013. febr. 2. 08:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elég annyi a servezetnek, ami gyümölcsökben meg zöldségekben van. A lisztes dolgokat, krumplit, rizset csak kivételes alkalmakra tartogatom( de nem ájulok el, ha néha eszek egy szelet pizzát)
2013. febr. 2. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Kitűnő a sz.sz. diéta ;)
2013. febr. 4. 07:24
 10/10 anonim ***** válasza:
44%

Csináltam én már kalóriadeficites diétát is és max fél kiló ment le egy héten és kb mindig éhes voltam.

Mióta szénhidrátmentes diétát csinálok sosem vagyok éhes, jól lakok hússal, mellé zöldség, desszertnek gyümölcs, és lement 4 kiló egy hónap alatt.

2013. febr. 4. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!