Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire rossz ha diéta...

Mennyire rossz ha diéta mellett nem sportolok?

Figyelt kérdés
3honapja diétázom,12kilot adtam le,nagyon elégedett vagyok de be kell valljam lusta :( tisztában vagyok vele hogy fontos lenne és jot tennék magammal ha sportolnék de egyszerüen nem megy,nem szeretem plusz (és ez nem kifogás mert ha nagyon akarnám nyilván lehetne) egyedül vagyok egész nap a 17hos fiammal aki sajna nagyon el lett kapatva és foglalkozni kell vele,nimncs senki akinek egy orára lepasszolhatnám,a házimunkát elvégzem abban a kis időben mig alszik vagy épp valami csoda folytán eljátszik magában estére meg mikor leteszem aludni örülök ha van annyi energiám hogy lezuhanyozzak és beessek az ágyba,na mindegy is,nem akarok magyarázkodni,tudom ha nagyon akarnám lehetne de sajna nem akarom eléggé :/ ez mien negativ hatással lehet a fogyásomra,szervezetemre?gondolok itt arra hogy nyilván feszesebb lennék ha sportolnék
2014. nov. 4. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
semennyire, csak löttyedt leszel a vegere, de nyilvan most is az vagy.
2014. nov. 4. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Löttyed, puha leszel, és ami a lényeg. Lehet vékonyabb leszel 15-20 kilóval, de alakod semmi nem lesz, talán a bőröd is lógni fog pár helyen.

Én is lusta vagyok. Minden nap 9 óra fizikai munka után, majd otthon takarítás, főzés után mindig mondom, hogy én ma nem megyek sehová, fájnak a lábaim a 14-16 óra állástól. De fogom magam és megyek..

2014. nov. 4. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:
ja nyilván a mellékelt képen létszik hogy löttyedt vagyok,vagy honnan is?!
2014. nov. 4. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Nincs mellékelt kép

2. ruhában senkinek nem látni a löttyedt testét, narancsbőrét

3. Nekem 8, hogy te ,hogy nézel ki..

2014. nov. 4. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
spot nelkul genetikai csodanak kell lenned, hogy ne legyel lottyedt.
2014. nov. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!