Sport mellett lehet ugy fogyni h nem vacsorazol?! Vagy max nagyon keveset
Alapvetően a kalóriadeficittől fogsz fogyni, nem a vacsora kihagyástól.
Ha mindenáron ki akarsz hagyni egy étkezést, mert így "könnyebben eszel kevesebbet", akkor szerintem az a reggeli legyen.
Nem feltétlenül a sport és a nélkülözés fogyaszt. Így néhány sorban egyébként sem lehet életmódot javasolni. Folyamatosan kell mozogni egész nap! Nem úgy működik, hogy néhány órát kondizok, utána folyamatosan ülök, fexek, pihenek, nyomkodom a billentyűket, mert a mozgás "kipipálva"...
Ötvennyolc éves vagyok, 174/62! Számítógépezek a munkahelyemen, számítógépezek itthon, belenyúlik az éjszakába, amikor kikapcsolom. Egy óránál többet sosem ülök előtte folyamatosan. Amikor felállok mellőle, nem csak azért, hogy kinyújtózzam, azután ülök tovább. Ennek ellenére egész nap mozgásban is vagyok. Reggelizem, ebédelek, vacsorázom. Ja, persze genetika, de az egész életmód, életvitel is genetika!
Kedves fanyalgók!
Több mint másfél éve nem reggelizem, és nem is ebédelek, csak "vacsorát" eszem. És ilyen "szálkás izmos", még sosem voltam az életemben. Úgyhogy nagyon is jól tudom, hogy miről beszélek, és mit ajánlok.
Természetesen nem tisztem másokat győzködni. Nem csak egy járható út létezik.
Tegnap peldaul kondi utan fel almat ettem meg egy fel kortet es egy kemenytojast
Sokan mondjak hogy nem szabad gyumolcsot enni vacsira ez tenyleg igy van? Es koszi az eddigi valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!