Antibiotikumos kezelés mellett szabad kocogni, úszni keveset? Megelőzésként mit tehetnék, hogy a menstruációmnak se zavarjon be a gyógyszer?
7 napig anitbiotikumot kell szednem felső légúti fertőzésre és fülgyulladásra. Igazándiból teljesen jól voltam csak a fülem fájt mikor orvoshoz mentem és hiába tiltakoztam, antibiotikumot írt fel. Aktil Duo-t szedek, de elég zombi leszek tőle és nagyon jól esne egy kis kocogás vagy reggeli úszás (mondjuk ezt úgy, hogy víz ne menjen a fülembe). Szabad ilyenkor?
Illetve a másik kérdés, hogy sok mindenki mondja hogy késni szokott a menstruációja tőle. Nagyon ki vagyok centizve a nyaralás miatt, és nem kéne hogy max. 2 napnál többet késsen? Meg tudom ezt előzni valahogy? Hogy pontosan jöjjön meg? Eddig mindig pontosan jött meg. Köszönöm előre is a segítséget!
A kocogás önmagában nem lenne gond, de a kimelegedés és izzadás miatt a betegség elhúzódását, további erősebb megfázást kockáztatsz.
Az úszást nem javaslom, mert a fertőzésed miatt mást is megfertőzöl (uszoda vize, zuhanyzó, úszótársak).
Menstruációval kapcsolatos kérdést másra hagyom, nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!