Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az étrendről?

Figyelt kérdés

reggeli: natúr joghurt, (natúr) zabpehely

tízórai: valamilyen gyümölcs (alacsony cukor tartalmú pl zöld alma) vagy nyers zöldség

ebéd: szárnyas hús->csirke, pulyka/hal/tojás + zöldség(ek), kivéve krumpli

uzsonna: kis marék mandula/dió/napraforgómag/tökmag/mogyoró

vacsora: ugyanaz mint az ebéd/túró

Illetve zöld teát reggel vagy lefekvés előtt érdemes fogyasztani?

+ 3 l víz

2014. aug. 8. 17:57
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
A testsúlya kétszerese legyen állati fehérje? Ezeket ki mondta neked?
2014. aug. 9. 12:34
 12/43 anonim ***** válasza:

mármint grammban...

vágod mennyi pénz ez már így is?

2014. aug. 9. 12:35
 13/43 anonim ***** válasza:
Egészségesen kell élni ha emberi formát akarunk tartani...Nem proteint inni vagy enni...A zsirszegény joghurt potolva van szénhidráttal, ami azt jelenti hogy egy zsiros joghurtba kevesebb a cukortartalom...100 gramm mogyoró 16 gramm szénhidrátot tartalmaz, emellett a teljes kiörlésű kenyér 49-et...a rizs meg 70 gramm körül...be serious...
2014. aug. 9. 12:39
 14/43 anonim ***** válasza:
Hilduci ne terjessz hülyeségeket :)
2014. aug. 9. 12:46
 15/43 anonim ***** válasza:
Mi a hülyeség a leirtak alapján?
2014. aug. 9. 12:48
 16/43 anonim ***** válasza:

Egészségesen kell élni ha emberi formát akarunk tartani. Ezt mondtad.

Ha nincs megfelelő fehérje ellátottság, sokkal lassabb lesz a fejlődésed, ugyan úgy, mintha energiával nem megfelelően van ellátva a szervezet. Emellé kell a súlyzós edzés.

Vagy akár koplalhatsz is és lehetsz olyan, mint egy telefosott búvárruha.

2014. aug. 9. 13:00
 17/43 anonim ***** válasza:
Mondtam hogy nem kell a fehérje? Kell bizony! De inkább természetes formába, nem por formájába...És egészséges étrend nem tartalmaz 150 gramm feherjét az 55 helyett és 350 gramm szénhidrátot a megfelelő 160-230gr helyett...De mielőtt vitatkozol ezen, utánna kellene olvass bizonyos dolgoknak...sőt, gyakorlatot is végezhetsz...kisérletezhetsz, szakemberekkel tárgyalhatsz:-) pl velem:-))))
2014. aug. 9. 13:08
 18/43 anonim ***** válasza:
Ahh igen...félreértetted azt amikor azt irtam, hogy nem fehérjét inni vagy enni...ezt a protein porra értettem...
2014. aug. 9. 13:10
 19/43 anonim ***** válasza:

te aztán jó nagy szakember lehetsz ha 55g fehérje szerinted normális...

max egy 6 éves kislánynak... abból is a vékonyabbaknak

a fehérje por pedig ugyan úgy normális fehérje, többnyire kivonják a tejből a laktózt és a tejzsírt és ami marad az ez a koncentrátum, de vannak még marha fehérjék is meg tojás és szója fehérjék. Ha lenne mesterséges fehérje, szerintem sok problémát megoldana, pl nem lenne 15000 ft 2 kiló izolátum, ami még mindig nem 100%-os fehérje.

Már lassan 5 éve érdekel a testépítés, és szerintem kicsit jobban értek a témához, mint te...

a sportolástól és a sport táplálkozástól fogsz jól kinézni, nem a szar kalóriaszámolgatástól a paleótól meg a norbiápdéttől

2014. aug. 9. 13:40
 20/43 anonim ***** válasza:
Szerintem elbeszéltek egymás mellett, mert nem tudjátok, hogy a kedves kérdező testépítő férfi, vagy 45 kilós diétázó kislány.
2014. aug. 9. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!