Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az étrendről?

Figyelt kérdés

reggeli: natúr joghurt, (natúr) zabpehely

tízórai: valamilyen gyümölcs (alacsony cukor tartalmú pl zöld alma) vagy nyers zöldség

ebéd: szárnyas hús->csirke, pulyka/hal/tojás + zöldség(ek), kivéve krumpli

uzsonna: kis marék mandula/dió/napraforgómag/tökmag/mogyoró

vacsora: ugyanaz mint az ebéd/túró

Illetve zöld teát reggel vagy lefekvés előtt érdemes fogyasztani?

+ 3 l víz

2014. aug. 8. 17:57
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
és a mennyiségek amúgy?
2014. aug. 8. 18:31
 2/43 A kérdező kommentje:
annyit eszek, hogy ne lakjak jól :)
2014. aug. 8. 18:47
 3/43 anonim ***** válasza:
zöldteát ne este
2014. aug. 8. 19:11
 4/43 anonim ***** válasza:

Zöld teát reggel igyál, mert koffeintartalmú.

Egyébként normális, kiegyensúlyozott étrendnek tűnik.

2014. aug. 8. 19:12
 5/43 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó, én is simán elélek ilyenen (persze ha nem madáradagokról van szó), és az enyém is ilyen bár én reggel is kevernék egy kis túrót a zabpelyhes témába a több fehérje miatt.
2014. aug. 8. 20:34
 6/43 anonim ***** válasza:

a reggelit cserélném 4-5 tojásra zöldséggel.

tízóraira jöhetne a zab proteinporral vízzel.

ebéd okés.

uzsonna-csere és ugyanaz jönne,mint ebédre hús zöldség.

vacsorára is jöhet 3-4 tojás zöldség.

vízből 1 liter/20 kiló,de mehet több,ha 60 körül vagy,akkor a minimum a 3 liter.

szerintem reggel nem jó egyből megdobni az inzulinszintet olyan szinten,mint ahogyan azt a joghurt meg a zab teszi ezért került későbbre.

amúgy meg a joghurtot alapból cserélhetnéd tojásproteinporra,az jól hasznosuló tápanyag és nem gyulladásfokozó inzulinszint emelő mint a tejszármazék joghurt,túró.

2014. aug. 9. 00:09
 7/43 anonim ***** válasza:
ok
2014. aug. 9. 10:24
 8/43 anonim ***** válasza:

úr isten... annyit eszel, hogy ne lakjál jó?

na nem baj, jókedvemben találtál, úgyhogy segítek

A reggelihez vegyél 100% whey proteint lehetőleg ne a 0,92-eset hanem minimum a 2,35öset. Egy adag 30g kb 22g fehérjét tartalmaz. Az egész napi kajádnak tartalmaznia kéne a testsúlyod legalább 2*esét állati fehérjéből. A zab legyen 100g ez egy bevált mennyiség, a legjobb az a lidlös kék zab.

A zsírszegény natúr tescos 150g-os joghurt egyébként 55ft.

tízórai : hát ez tuti nem lesz amit te írtál... a gyümölcsök azért "jók", mert fruktóz van bennük és a máj glikogén tartalékainak feltöltésén kívül nem igazán jók semmire. Megy a zsírba, ha túlzásba viszed.

Én inkább javaslok teljes kiőrlésű kenyeret vagy barnarizst, zöldségeket és csirkemellet.

amúgy a gyümölcsök reggelire jók lettek volna, de ha te zabot akarsz enni...

ebéd : tök jó lenne egy klasszikus valamilyen komplex szénhidrát meg csirke

tojást inkább ne, mert nagyon sok sárgáját kidobhatsz, ha normális fehérje mennyiséget akarsz belőle kinyerni.

amúgy a krumpli is jó lenne, ha nem olajban sütöd ki, de az édesburgonya a legjobb

uzsonna : ezek a magvak tele vannak szénhidráttal, full nem diétásak...

vacsora : szerintem elég csak a túró de csak a zsírszegény, vagy ha nem szereted akkor casein komplexet is vehetsz

Na a lényeg, hogy inkább csináld meg az egész napi kajádat, amit kiszámolsz, hogy mennyi kell, és azt oszd el úgy, hogy kb 3 óránként egyél.

A másik, hogy edzeni is kéne, és edzés után meginni egy adag fehérjét, de inkább kettőt.

2014. aug. 9. 12:26
 9/43 anonim ***** válasza:

majd kifelejtettem hogy ajánlott még sok kis okosság amit inkább nem fejtek ki

vegyél egy bulider pak-ot [link]

vag ha nincs ennyi pénzed az egészségedre havonta akkor legalább egy mega daily one plus-t

2014. aug. 9. 12:31
 10/43 anonim ***** válasza:
Az utolsó elvan tévedve...vagy valaki nagyon megtévesztette...Protein reggelre? Ez komoly? Zsirszegény joghurt a tescoból?Ez is komoly? a mandula, mogyoró stb tele szénhidráttal? Aztse tudom még mennyi butaságot irtál, de ez böséges...
2014. aug. 9. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!