Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az étrendről?

Figyelt kérdés

Táp.harcművész és a vele egy gondolkodás módúak kérem ne olvassák tovább, az ő álláspontjukat ismerem. Köszönöm a megértést.

Beszéltem edzővel, orvossal, sajnos terhességi diabéteszem voltam, így jól tudom miben mennyi a tápanyag. Ismerem a szálkásító diétákat, a sárga kapszulát is forgatom.

Így összeállítottam magamnak egy étrendet, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

1. étkezés: Tojás, kevés zsiradékon sütve vagy főzve.

A nap: tojáslepény 2 tojás + 2 fehérje, zöldségek 2 szelet rivercote teljes kiőrlésű rozskenyér.

B nap: 2 db főtt tojás, 1tk mustár, 2 szelet rivercote kenyér, zöldségek.

C nap: ham&eggs 2 tojásból, rivercote, zöldségek

Vagy

D nap: zakbása (40 g zabpehely, 1.5 dl víz, egy fél marék fagyasztott megy, édesítő) ez kb 4 naponta 1-szer

2. étkezés: 1 db gyümölcs

3. étkezés: hús (belsőségek: máj, szív, nyelv illetve sertés húsból még karaj, comb darálva, szárnyasból szinte minden, melle, combja, szárnya), zöldségekkel

pl: fokhagymás abált nyelv vegyes zöld salátával, vagy csirkecomb brokkolival vagy ami a nagy kedvencem: csirkehús wok zöldségekkel lepirítva, párolva.

4. étkezés: sajnos ez általában kimarad, nem nagyon fér bele a napomba, igyekszem bele rakni.

5. étkezés: hal (tonhal konzerv vagy hekk filé sütőben sütve), nyers zöldségekkel, vagy körözött szírszegény túróból tv paprikával.

Az edzéseket most szeretném újra kezdeni, amíg vissza nem kapom a fittségem itthon edzem. Jelenleg heti 3-4 alkalommal fél óra cardió tornát csinálok, de ezt jövő héten heti 5 cardióra és 2 erősítőre szeretném emelni.

Nő vagyok és anya, 26 éves, 162 cm magas és jelenleg nem tudom mennyi kg (lemerült az elem a mérlegbe, direkt nem veszek még). A méreteim: mell: 93 cm, derék, 72 cm, csípő: 94 cm, comb (legfelül) 58 cm.

Ezenkívül, dolgozom, tanulok, háztartást vezetek, gyermeket nevelek.

2014. jan. 29. 13:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

Eljutottam az első mondatig, és most itt nevetek.

Kérlek, várj, elolvasom a többit is.

2014. jan. 29. 13:24
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Bocsánat, de elolvastam.. :/

Szerintem jó!

2014. jan. 29. 13:27
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Azta, de szeretnék én is ilyen méretekkel rendelkezni, mint ahogy te a derekadnál és a csípődnél.

Sajnos nekem csak kb 10 cm eltérés van a kettő között.

Akkor te sem igazán díjazod ezt a paleo, meg ne együnk semmit csak zsírt, hús, zöldséget dolgot?

Szerintem nem írtál rosszakat, bár én nem vagyok szakértő, de aki az is, Isten adja, hogy bele ne bolonduljon a nagy szakmai elvárásokba étrendileg.:D

2014. jan. 29. 13:29
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

Mertél volna mást írni, Táp.

Dolgozzál...

2014. jan. 29. 13:31
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Miért írnék mást? Ez tök jó!

Egy hét alatt nem eszel te ennyi zöldséget. Megaztán fogyáshoz, simán rendben van. Cukorbetegekkel is több szénhidrátot etetnek, ez teljesen fogyókúrás.

Néznél ha tudnád mit dolgozok..

2014. jan. 29. 13:38
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Jól összerakott étrend. Elismerésre méltó, hogy így utánajártál a témának (az első mondatot különösen imádtam). Egyedül a tojás, ami nekem kicsit soknak tűnik. A dietetikusok ált. heti 4-et (ez a tojássárgájára vonatkozik) szoktak ajánlani.

Esetleg a 4. étkezés lehetne pár szem olajos mag.

A heti 5 kardió sok lesz. Legyen 3 kardió+3 erősítő és egy pihi nap.

(OFF:Isten ments, hogy kötekedjek bárkivel is, de egy paleosnak mióta okés a rozskenyér és a túró?)

2014. jan. 29. 13:38
 7/16 anonim ***** válasza:

Hé!

Szeretem a zöldségeket, és szoktam is enni, kenyér, húsféle, sajt ésatöbbi kíséretében.

Megosztod velem, hogy mit dolgozol? (Azon kívül, hogy itt próbálsz okosnak tűnő tanácsokat adni?)

2014. jan. 29. 13:42
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

OFF - figyelmenkívül hagyom.

Cintia: megírta egy barátom a taktikai késharcos írást. Most van időm azt tanulmányozni, profi írás, lényegretörő, szeretem az ilyet.

2014. jan. 29. 13:48
 9/16 anonim ***** válasza:

Jó munkahely...

Most mostam el egy nagy tepsit, tarját sütöttünk, hát több a gond utána, mint előtte. Ha-haha!

Nem, nem rizzsel.

2014. jan. 29. 13:56
 10/16 anonim ***** válasza:

A háztartásvezetés nehézségei..

Hanem mivel?

2014. jan. 29. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!