Mi a véleményetek erről az étrendről?
Először is egészségesebben szeretnék táplálkozni és a fogyás sem utolsó. Nyilván nem a leírt 6-10 kg-t tűzöm ki 3 hetes célnak.
Én annyit változtatnék rajta, hogy nem gyógyteáznék és elhagynám az almaecetet. Ti még mit javítanátok rajta?
Én nem ennék pirítóst. Én nem 2 tojást készítenék egy étkezésre mert igen kevés, zsírral sütném. Reggelire többet és tartalmasabbat ennék. olyan recepteket hogy gépsonkával készült ragu: kiröhögném, aztán erőltetetten kiröhögném, majd készítenék normális levest..
Ez nagy kamu, miért ajánl neked pirítós meg zsemleevést? Milyen hülye írta ezt össze? Miért pont ezeket írta le?
Ezeket nevezik divatdiétáknak / kamufogyókúráknak.
Semmi okod nincs rá, hogy így egyél. Ha már odafigyelsz az étkezésedre, akkor sokkal jobban ehetsz ugyan ennyi erőfeszítéssel.
Hát ez nagyon gáz..
Az egyik, hogy semmi normális rendszer nincs benne, hülyén van összeállítva az egész,
a másik pedig, hogy csak 3 étkezés van, ami mellett a szervezet raktározásra áll át ilyen mocsok kevés kaja mellett. Minimum 5-6 étkezés kell egy nap, ha azt akarod hogy az anyagcseréd ne essen a béka segge alá!
Harmadjára: 3 hét alatt 6-10 kiló mínusz. Ilyen sok izomból fog lemenni ezzel a kevés fehérjével..
Négy: 3 hét után mit csinálsz? Visszaállsz arra az étrendre, amin most vagy? Hát nem azzal híztál meg? de -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!