Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az étrendről?

Figyelt kérdés

[link]

Először is egészségesebben szeretnék táplálkozni és a fogyás sem utolsó. Nyilván nem a leírt 6-10 kg-t tűzöm ki 3 hetes célnak.

Én annyit változtatnék rajta, hogy nem gyógyteáznék és elhagynám az almaecetet. Ti még mit javítanátok rajta?

2013. jún. 3. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem ennék pirítóst. Én nem 2 tojást készítenék egy étkezésre mert igen kevés, zsírral sütném. Reggelire többet és tartalmasabbat ennék. olyan recepteket hogy gépsonkával készült ragu: kiröhögném, aztán erőltetetten kiröhögném, majd készítenék normális levest..

Ez nagy kamu, miért ajánl neked pirítós meg zsemleevést? Milyen hülye írta ezt össze? Miért pont ezeket írta le?

Ezeket nevezik divatdiétáknak / kamufogyókúráknak.

Semmi okod nincs rá, hogy így egyél. Ha már odafigyelsz az étkezésedre, akkor sokkal jobban ehetsz ugyan ennyi erőfeszítéssel.

2013. jún. 3. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon gáz..

Az egyik, hogy semmi normális rendszer nincs benne, hülyén van összeállítva az egész,

a másik pedig, hogy csak 3 étkezés van, ami mellett a szervezet raktározásra áll át ilyen mocsok kevés kaja mellett. Minimum 5-6 étkezés kell egy nap, ha azt akarod hogy az anyagcseréd ne essen a béka segge alá!

2013. jún. 3. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Harmadjára: 3 hét alatt 6-10 kiló mínusz. Ilyen sok izomból fog lemenni ezzel a kevés fehérjével..

Négy: 3 hét után mit csinálsz? Visszaállsz arra az étrendre, amin most vagy? Hát nem azzal híztál meg? de -.-"

2013. jún. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!