1200 Kcal egyszeri étkezéssel, mozgás mentesen napi átlag mennyit lehet fogyni?
Max. 1000-1200 Kcal napi egyszeri! étkezéssel, mozgás mentesen napi átlag mennyit lehet fogyni?
(Betegség miatt nem lehet szó mozgásról.)
Saláta, csirkemell, néha csirkecomb, kevés krumpli, párolt s.répa, sült zöldség, párolt zöldség, kizárólag ásványvíz. Ezek a kaják mellett.
Nem, ez a "lényeg" a kitartás, a nélkülözés kitolása.
Ez kb. egy adag közepes mennyiségű étel. Mondjuk egy szelet hús és egy kistányér zöldség, esetleg pár sárgarépa nyersen vagy párolva. Ha elosztom öt felé, akkor 2-3 kanállal ennék per alkalom, ami meg nem étkezés. Az evést reggel felkelés után 1-2 órával ejtem meg. Utána a kitartás másnap reggelig.
Amikor meg már szenvedés van akkor rádobok este 1-2 nyers s.répát vagy párolva.
Megkérdezhetem, hogy milyen betegség miatt nem lehet szó mozgásról? Még a séta is mozgás...
Az 1200 Kcal rettenet kevés, félő: éhen fogsz halni. Én ebbe nem vágnék bele.
A séta belefér, de nem erőltetném, pár naponta 5 perc megvan, ami 0, tudom. Emelni nem lehet.
A lényeg, hogy próbálom a krumplit, szénhidrátot 0-ra csökkenteni, idővel teljesen elhagyni. Ma talán 6-700 kCal-nál tartok, erre jön még max. s.répa. 1 hete tart csak. A kérdés, hogy meddig lehet ezt így csinálni? Jön majd holtpont és rohanok szénhidrátért? Ha ezt pár hónapig lehetne tartani, mennyit lehet ledobni vajon? (Tegyük fel 3 hónapig kibírom így.)
Nem dramatizáljátok picit túl? Hány ember éhezik nap mint nap és bár rossz nekik, vékonyak, alultápláltak, de talán mégsem halnak meg, nem?
Szóval mennyit lehet így ledobni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!