Hasról milyen mozgással lehet a legkönnyebben fogyni? ( részletek lent )
17 éves fiú vagyok már lassan két éve lesz, hogy kondizok elég kól látszik is a hatésa, de hasról nem nagyon megy le a zsír. Már nem sok van rajta legalábbis úgy érzem, ha megtapintom kicsit erősen akkor érződik alatta az izom...
Szerintetek mit kéne csinálnom, hogy jobban menjen? Szoktam csinálni lábemelést, felülést törzsfodítással és hasprést utóbbiból a legtöbbet.
A hasizom gyakorlatokkal azt tudod elérni, amit te is észrevettél. Izmosodik a hasad a zsírréteg alatt :)
A hájat az aerob mozgás tünteti el. Fuss, vagy használd a konditeremben a futópadot, szobakerékpárt, lépcsőző gépet.
A futógéppel és társaival nem vesztesz az izomból,most csinálom már 4ik hónapban a kardió edzést,futópad bicikli és némi felülés heti egyszer 50 vagy 100 ahogy kedvem tartja és lemegy a hasad,és mellékesen ne egyél este 6 után ,mert az rakódik le a hasadra.
22L
Ket eve jarsz terembe es ilyeneket kerdezel?
Olvasd el a body builder alapismereteket vagy/es a sarga kapszulat. Van egy olyan erzesem, hogy ezek kimaradtak az eletedbol.
Labazni szoktal, etrended van?
Kerdesre valaszolva: folytasd a sulyzos edzest, vegezz aerob edzest es legyen szalkasito dietad. De keszulj fel, hogy szalkasitas kozben egy kis izmot is veszitesz, ezert az etrended legyen nagyon jol belove!
Még ha netán kis izom veszteség is lenne az aerob mozgástól (nem tudom), akkor is csináld, mert növeli az állóképességet, és egészséges.
Mindig mosolygok, mikor felfújt nagy darab emberek gyalog a 4. emelet után már alig bírják vonszolni magukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!