Karomból s combomból szeretnék fogyni. Hogy tudok legkönnyebben?
Rubint Réka dvd.Külön van rajta 4 blokk,Felsőtest-has-comb-popsi és csípő.
Napi 20 perc önmagadért a cime,én most azt használom,kar és has formálásra és nagyon jó.A karom már vékonyabb és a hasam is ment lejjebb:)
Bocsánat az idetolakodásért!:)
Előző! Valóban vékonyabb lett a karod,úgy értem ezek a gyakorlatok vékonyítanak???mert sok gyakorlat tulajdonképp izmosít amitől ugyancsak vastag marad az érintett terület..:S
azért a kérdéshez van egy (talán) jó linkem:
http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg
az alábbi linken lévő gyakorlat pl. vékonyít vagy izmosít?....
Első vagyok.
Vékonyit igen,bár nekem van felesleg is a karomon.
A karom vékonyabb lett és ha az izmaim fejlődnek az csak plusz jó dolog.Amugy attól függ milyen izmos leszel,hogy mennyire nagy súlyt használsz a gyakorlatokhoz.
Kedves második!
Aki túlsúlyos az nyilván fogyni fog az adott területből,nem hiszem hogy te láttál már olyan dundi embert akinek a combja karja ugyanolyan vastag maradt csak izmos lett.Nem is értem ezt a felesleges kérdést.Ez nem testépités 50-100kg-os súlyokkal.
Aki pedig eleve vékony az szépen kidolgozhatja az izmait is ezekkel a gyakorlatokkal,persze attól függ mennyit és milyen gyakorlatot csinál.
nem tudom mennyi idősek vagytok, de biztos eddig nem foglalkoztatok a témával.
helyi zsírégetés nincs!
egy edzetlen izomzat edzéssel valóban erősödik, valamilyen szinten növekszik. (persze egy testépítéssel keményen felépített izomzat sok kis könnyű gyakorlat hatására éppen veszítene a tömegéből)
combból nem lehet fogyni edzéssel, komoly edzés mellett szálkásító étrenddel adhatod le a tartalék zsírt, mellette azért edzed a lábad, hogy erős legyen a rúgásod! vagy hogy formás legyél, ez már személyfüggő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!