Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Akik diétáznak/fogyókúráznak,...

Akik diétáznak/fogyókúráznak, ti sosem bűnöztök? Vagy ha igen,milyen időközönként van pl csalóétkezésetek? Csokit ilyesmiket kívántok?

Figyelt kérdés
okt. 31. 20:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Azért sikertelen sok életmódváltás, mert az emberek radikálisan megváltoztatják az étrendjüket, drasztikus fogyókúrába kezdenek vagy csak utólag érzékelik, hogy nem fér bele az idejükbe az előkészület meg nem is kényelmes.

Amikor napi hatszor ettem kisadagokat, azt nem bírtam sokáig. Benyomtam a kaját, aztán 1 óra múlva alig vártam, hogy megint ehessek. Az egész napon csak az evésről szólt. Arról nem is beszélve, hogy 2 naponta munka után még neki kellett állnom főzőcskézni 3-4 külömböző kaját, mert ugyebár nem lehetett ugyanaz a szerdai meg a csütörtöki reggeli, a tízórai sem, etc.

Most hogy napi háromszor eszek normális adagokat, könnyebb az életem és nincs gondom 2 evés között.

nov. 9. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!