Édességet milyen időközönként eszel?
Meg próbálok oda figyelni..
Hetente egyszer van csaló nap
Egyáltalán nem, azon ritka emberek közé tartozom, akik nem szeretik az édességeket. :D
Nekem a laktató, magyaros, kiadós kaják a "mumusok", ezeket kb. hetente eszem, csak fél adagot. Így kibírom.
25N
Heti 1x tartok csalónapot, van hogy sütit sütök.
Meg most pl rákattantam a gyümölcs levesekre, vacsira megeszek egy tányérral.
Van, hogy megkívánok egy szelet csokit, vagy főzök egy adag pudongot de ritka.
Szóval annyira nem eszek édes dolgokat, de nem is zárom ki.
Én sajnos nagyon édesszájú vagyok.
Minden nap eszek édességet, de egészségeset pl palacsinta fehérjeporból, zabpehelyből. És édesítőszert használok. Szóval alternatívákat eszem.
A napi édességadagomat kiteszi a gyümölcs, fehérjeshake, reggeli zabkása lekvárral vagy édesítőszerrel.
Heti 1-2 alkalommal meg eszek süteményt, mert anya vagy a mamám nagyon finomat süt, kár lenne kihagyni :)
Naponta,de muszáj mert nagyon édesszájú vagyok,és különben megszegném a diétát:D
Napi egyszer eszek valami nasit,de próbálok picit kevesebbet és mellé gyümölcsöt. A döbbi étkezésemre viszont nagyon odafigyelek,azok általában hús,zöldség,tojás,hal,túró. Kenyeret,tésztát viszont nem eszek,krumplit ritkán. Így belefér egy kis csoki,vagy péksüti naponta,persze a kalóriát számolva:))
Ja és reggelente a tejeskávé:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!