Csak szerintem hülyeség a paleo diéta?
Figyelt kérdés
Azért mondom ezt mert nem ehet az ember egész életében csak húst meg zöldséget,azt hogy állandóan kerülöd a szénhidrátot azt fogja eredményezni hogy valami felhalmozódik valami pedig teljesen kiürül a szervezetedből,és mindenre szükség van a szervezet fenntartásához, az hogy az ember egy húsevő lény pedig úgy ahogy van hülyeség, mert mindenevő,és amikor elkezdett termelni, és a kenyér vált a fő táplálékká,, akkor se jelentkeztek nála az ilyen szív és érrendszeri megbetegedések. A mai kenyereket már teljesen máshogy csinálják,mint régebben, ez okozhatja ezeket a betegségeket. Ráadásul a paleo étrend rohadt drága: csirkemell, hal, tenger gyümölcsei, gombák... ezek nem olcsó dolgok2015. júl. 29. 16:15
21/22 anonim válasza:
Mások is gondolják, hogy hülyeség. De van egy jó hírem: ha hülyeségnek tartod, nem kell csinálnod. Senki sem kötelez rá. Ahogy arra sem, hogy megítéld mi drága vagy sem. (pl. szerintem egy doboz 200 forintos cigi drága, mert nem dohányozom, de egy dohányos számára lehet, hogy olcsó, még akkor is, ha neki negyedannyi a jövedelme, mint nekem)
22/22 anonim válasza:
Nem, természetesen jól látod. ökörség. Minden ilyen divaton alapuló, a tudományosságot csak megtévesztésül magára húzó jelenség az. Nagyjából semmi köze nincsen a paleolit korhoz, jól tudjuk, hogy az akkori emberek nem így étkeztek.
Mindig, mindent kezelj nagyon egészséges kritikával, ami bármi másról akar meggyőzni, mint amit a józan ész diktál. Főleg, ha divatjelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!