Jó ez így ugye? Szerintem jó így az életmódváltás.
Nos. 165/67 kg vagyok, szeretnék fogyni kb 57-58 kg-re. :) Anyuval fogyizunk, nekem eddig 0.4 kg, neki 0.3. Úgy étkezünk, hogy reggelire gyümölcs (a norbis táblázatból nézzük, csak az 1-es és 2-es kódú gümölcsöt és zöldséget eszünk:) . Ebédre hal, salátával vagy szárnyasok húsa, párolva, sütve, vacsorára görögdinnye. Naponta biciklizem 11-12 km-t, +heti 3-szor has, derék belsőcomb edzés :) Nem vagyok nagyon hájas, hasam fenekem picit az. Inkább izmos és csontos vagyok, és alapból homokóra alakom van. De fogynom kell. :)
Szóval jó lesz?
0,3-0,4 kg még nem nevezhető fogyásnak, ennél sokkal többet ingadozik a testtömeg.
A csirke, hal, tojás, zöldség része teljesen jó, de a gyümölcsevés nem hasznos. A gyümölcsökben lévő fruktóz könnyen alakul zsírrá. Minden étkezésetekben legyen fehérje, a vacsorában is.
Vacsorára tojás is, valamilyen salátával.
Heti szinten 1-2 marék olajos mag, kb 5-6dkg egyetek, mert kell a zsír.
Jajj ne már.. én nem értem ezeket a dolgokat, ez magas nekem.
Picit olvasgattam erről a diétafajtáról lisztes, cukros dolgok megvonása stb. Mindenhol azt írják, hogy ha fogyni akarsz akkor parancsolj a pofádnak és egyél mellette egészségesen ennyi az egész. Ezaz! Elkezdtem. Erre miket nem olvasunk anyával? Nem, ez nem jó, kell a liszt, a cukor, kell minden... akkor hogy fogyjak ha ugyanazt eszek mint eddig, csak kevesebbet? Na aztán erre mit kapok? Nem jó a nőknek, nem jó a menszesznek, és volt aki két évig menstruáció nélkül kuksolt. Szuper! Eközben anyukám tervez még egy második gyermeket, akkor ez most ebben is befolyásolja? Mihez kezdjünk? Kérlek írjatok minnél többen.
Nekem 6 évig nem volt menstruációm, mert koplaltam, napi 2 alma, csirkemell és egy kefír.
Mióta egészségesebben eszek, meg is jött már fél éve.
Én olajs magvakat eszem, néha lisztes kaját is, de az is inkább a főzelékeknél van csak, mert ezzel habarják be.
Én nagyon sok gyümölcsöt eszem, igaz én anorexiás voltam, nekem ki van készülve a szervezetem, több problémám is van, szívemmel is baj van, szóval nem tudom, hogy neked beválik e, de ne koplalj, és zsírt is egyél.
Nekem a látásom is nagyon sokat romlott, homályosan látok már, nem élesen, mert A vitamin zsírban oldódik és mivel zsírt sem ettem, így arra is kihatott.
Akkor 166cm és 29kg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!