Csicseriborsót ajánlott fogyókúra alatt fogyasztani? Vagy egészségtelen valamiért? Mert tápértékei szerintem jók!
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 21:09
1/8 anonim válasza:
Mert tápártékei szerint tömény szénhidrát? Vagy javíts ki, ha nem :)
2/8 anonim válasza:
Igen és ha megeszed, szörnnyé változol :D
Eheted, csak mértéket kell tartani. Fél kiló helyett pár kanállal egyél és akkor nem kell problémázni :D
3/8 anonim válasza:
Ez a hízás alapja, mindent lehet enni, ami nem is jó az emésztőrendszerünknek de ugyan, kit érdekel. Jön az az inzulincsúcs, csak már az egész nyugati világ ebbe betegszik bele, de a fogyókúrázó az hüvelyest akar enni. Lektinek, sok keményítő, nem izgat senkit :D
4/8 dr filippo ongaro válasza:
Lehet fogyasztani! kiváló fehérje forrás is.
5/8 anonim válasza:
Csak nem a modern táplálkozástudomány szerint :D
Proteáz inhibitorokat tartalmazó növény miért jó fehérjeforrás? Szerintem akkor eleve nem lehet jó.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, utána vettem észre, hogy elnéztem, tényleg tömény szénhidrát :DD
de azért köszi a válaszokat :)
2014. jan. 8. 19:53
7/8 anonim válasza:
Hát 1000 puszi!
Mi köszönjük mert imádunk fontoskodni és okoskodni ^°^
8/8 dr filippo ongaro válasza:
Egyezzünk meg abban, hogy lehet fogyasztani, fogyni vágyóknak kiváló étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!