Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezektől lehet fogyni? (többile...

Ezektől lehet fogyni? (többilent. )

Figyelt kérdés
Nem eszem/iszom tejes termékekeket, kenyeret, kiflit, csokikat és üditőből is max ice tea.. 3óránként eszem napi 4-5 alkalomszor és nem sokat.. Mozgok is azért, minden este súlyzós edzés felülés, hasprés, guggolás ill szpetembertől elkezdődnek a kemény foci edzések. Egy hét alatt meglátszana a fogyás? :) 185 centi 68 kiló. 14/F

2012. aug. 18. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
MIert is akarsz te fogyni? Nekem ugy tunik, hogy mar igy is eleg vekony vagy.
2012. aug. 18. 23:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Van egy kis felesleg a hasamon meg a combomon egy kis felesleg és izmosodni szeretnék, viszont én szálkásító étrendet nem bírok elkészíteni magamnak.. := Szálkásítani akarok, hogy látszódjon az izom stb..:) Nem kockahast akarok, csak nézzek is ki valahogy!:)
2012. aug. 18. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A súlyzós edzést jól teszed, zsírt pedig aerob mozgással égetsz, azt kéne csinálnod még, mert jelenleg csak az izmot építed fel ezzel! A diétát tekintve egyél sok fehérjét ( sovány húsok- pl : csirkemell), sonkák, tojás, egyél nyugodtan joghurtot, sajtot( nem tudom milyen okból nem eszel tejterméket,ha nem vagy rá érzékeny, akkor egyél!),ehetsz szénhidrátot is csak abból kevesebbet ( pl: rizs az jó, ehetsz abonettet is,de teljes kiörlésű kenyeret is, csak ne sokat), egyél sok salátát, egyél gyümölcsöt! A fehérje nagyon fontos mert az kell az izomépítéshez és jó lesz a fogyáshoz is! Egyébként teljesen jó időközönként eszel, csak arra figyelj, hogy majd aerob edzés előtt ne egyél legalább 1 órával! Ha ezt csinálod, biztos vagyok benne , hogy nem sok idő és szép szálkás izmos leszel:)
2012. aug. 18. 23:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Erre a teljes válaszra számítottam! Ment is a (Y) :)

Privátba tudunk társalogni? Segítség képpen?:) Aerob edzésnek számít a futás, biciklizés, úszás?:)

2012. aug. 19. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Írd meg a kérdéseid:)
2012. aug. 19. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!