Szerintetek aki műszakba például 4 műszakba jár melózni az, hogy tartsa be a diétát? Az, hogy mozogjon? Szeretnék egy kicsit fogyni a hasamról! Mit javasoltok?
Én is dolgoztam 3 műszakban, sohasem okozott gondot.
Egyszerű, ne úgy nézd az órát, hogy számszakilag mennyi van, hanem úgy hogy mennyi telt el azóta, hogy fölkeltél.
Napi 5-6 kisebb étkezést egyszerű elosztani, nagyjából 3 óránként kell enni.
A sportnál meg az a lényeg, hogy "el legyen végezve", az hogy mikor, az másodlagos.
Ugyan azokat ettem, mint máskor.
Mondom, nem azt néztem, hogy nappal van vagy éjjel, világos vagy sötét, hanem hogy menni idő telt el azóta, hogy fölkeltem.
1. étkezés (reggeli): tojásrántotta zöldségekkel és tk kenyérrel vagy fehérje shake zabpehellyel.
2., 3., 4. étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna): barnarizs, párolt zöldségek, hús. (Ez elsőre egyhangúnak tűnik, de a zöldségeket is ezerféleképpen lehet variálni, meg a húsokat is, nem beszélve a fűszerekről.)
5. étkezés (vacsora): túró, sajt, zöldségek, maradék hús, fehérje shake, stb., de már semmi szénhidrát.
Edzés után: fehérje shake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!