Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért azok a legvékonyabb...

Miért azok a legvékonyabb lányok akik összevissza esznek és nem tornáznak semmit?

Figyelt kérdés
Tegnap egy új ismerősömmel beszélgettem, és szóba került egy osztálytársa, hogy ő milyen csinos. Bosszankodva mesélte, hogy ő állandóan salátát eszik amikor elmennek valahova a csaj meg betol egy egész pizzát és mégis sokkal vékonyabb. Hogy napi 1-2 tábla csokit meg eszik, mekis kaján és szendvicsen él, stb... kérdeztem hogy szerinte ez hogy francba lehet, és azt mondta: ha én most elkezdenék sokit enni, és nem ennék semmi mást, de azt tonnaszámra, eleinte elhiznék, de utána a szervezetnek elege van a csokiból és már nem akarja elraktározni, ezért kezdenék el fogyni, de hogy ez minőségi éhezés mert közben tápanyaghiányban szendvedek. Ez komolyan lehetséges, hogy persze nagyon egészségtelen módoon, de lefogynèk ha csak sültrkumplin és csokin élnék??

2013. okt. 26. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ez genetika. Van akinek semmit sem kell tennie azért, hogy jól nézzen ki. De a legtöbbekre nem ez a jellemző.
2013. okt. 26. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

"Ez komolyan lehetséges...?"

Nem, nem lehetséges, ne légy buta! :)

2013. okt. 26. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Ez teljesen genetikától függ.Valaki a levegőtől is hízik,más meg bármit és bármennyit ehet,nem fog.
2013. okt. 26. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Lehet, hogy sokat eszik ez a vékony lány, amikor látjátok, de honnan tudjátok mennyit eszik, mikor nem látjátok? Lehet, hogy semmit! Honnan tudod, hogy tornázik-e otthon? Amit látsz, az csak egy kép, de egyáltalán nem biztos, hogy az a teljes igazság!

Láttam egy dokumentumfilmet egy olyan tesztről, ahol olyan embereket vizsgáltak, akik sokat esznek, mégsem híznak, hogy kiderítsék, miért is nem híznak. Voltak köztük nők és férfiak, fiatalok és idősebbek. Heteken keresztül kellett a dupláját enniük annak, amit a testük igényelne (tehát a 2000 kcal napi energiaigényű nőnek napi 4000 kcalt) és erről naplót vezetniük és videófelvételt készíteniük. A teszt végére mind sokat hízott, valaki már az első hónap alatt felszedett 10 kilót! Rájöttek, hogy ezek az emberek nem azért vékonyak, mert "genetika", hanem mert egyszerűen kevesebbet esznek, de azzal jól laknak, így ők azt gondolják, hogy az a mennyiség, amit esznek, sok, de valójában nem az.

http://www.youtube.com/watch?v=rr992ZmKkSg

Nincs olyan, hogy genetikailag nem hízol. És nincs olyan sem, hogy valaki genetikailag kövér. Egy másik dokumentumfilmben egy jó kövér nőkből álló családot vizsgáltak meg genetikailag, hogy miért is ugyanolyan kövér mind. Olyan géneket találtak, melyek alma típusú hízást okoznak, olyat melyek miatt szeretik a zsír (és ezzel a zsíros, nehéz ételek) ízét, és olyat amik miatt később érzik jóllakottnak magukat. Ezek miatt hajlamosabbak arra, hogy többet és magasabb kalóriatartalmú ételeket egyenek, de nem a genetika miatt kövérek, hanem egyszerűen azért, mert zabáltak. Sokat.

http://www.youtube.com/watch?v=E_PhCo285fY

A vékony emberek egyszerűen nem esznek annyit, hogy elhízhassanak. Gyerekkorban meg pláne nehéz, mert a fejlődésben lévő szervezetnek sok energiára van szüksége.

Pont ezért nem lehet lefogyni sültkrumpli és csoki diétával, maximum akkor, ha abból nem eszel sokat, max 1-1 darabot naponta, de semmi mást. Csak sajnos ennek a típusú fogyásnak nem a szép feszes test a vége, hanem valami plöttyedt csúnyaság, semmi izommal, ráadásul a kilók is gyorsan visszajönnek egy ilyen "diéta" után.

2013. okt. 26. 12:49
 5/10 KillBéla ***** válasza:
80%
Vagy lehet valami felszívódási zavara.
2013. okt. 26. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

hát jah,ennyi.

a napi cal bevitele nem okoz elhízást hiába áll mocsokból,a te cal beviteled meg pluszban van.

amúgy a salátaevő ugyanolyan sötét,mint a csak csoki pizza evő.

a krumpli csoki viszont sötétebb ötlet mind a kettőétől,uh te vagy a nyertes hármótok közül.

2013. okt. 26. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Ez így van. Nekem volt egy kollégiumi szobatársam, aki annyit zabált, mint egy malac, mégis vékony volt. Egy munkatársnőm is állandóan eszik. Már amit a munkahelyen megeszik, három embernek elég lenn (pl. egy egész kis tepsi sütit, plusz négy-öt szendvicset), saját bevallása szerint otthon is rendesen reggelizik, vacsorázik. Másik munkatársam is folyamatosan eszik és alig bírja tartani a súlyát, inkább fogy, már dokihoz is elment, mert félt, hogy valami baja van, de nem. Sőt, kb. 30 éves koromig én is ehettem bármit, bármennyit és meg kell mondanom én sem voltam kispályás, mégsem híztam semmit. A sportokat utáltam, egész nap csak feküdtem az ágyon, olvastam, tévéztem és ettem a csokit, chipset, meg mindenfélét.

Másik kollégiumi szobatársam meg tényleg nem evett sokat, diétázott, sportolt, mégis alig tudta leadni a feleslegét és ha kicsit lazított, egyből visszaszaladtak rá a kilók.

Tényleg genetika, nekem mondhat akárki akármit. Persze mindenki lefogyhat, de van, akinek sokkal nehezebb és van, akinek szinte semmit nem kell érte tenni.

2013. okt. 26. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"A vékony emberek egyszerűen nem esznek annyit, hogy elhízhassanak."

Jó, van ilyen is, de most miért kell ilyen hülyeséggel itt etetni a népet, mintha minden esetben így lenne. Van néhány példa rá a közvetlen környezetemben, akik valóban rengeteget esznek (nem azért, mert én azt mondom, hanem tényleg) és mégsem híznak. Ez vitán felül álló tény, tudom, mert nap mint nap a saját szememmel látom. Ennyi.

2013. okt. 26. 20:22
 9/10 anonim válasza:
100%
pedig tényleg van köze ehhez a genetikának. kollégiumban laktam fél évet,és mindkét szobatársam kb a negyedét ette meg annak,amit én,mégis én voltam a legvékonyabb köztük,és semmi fogyokúrás kaját nem ettem.beteg sem vagyok,voltam kórházban megfigyelésen ..
2014. febr. 27. 13:55
 10/10 anonim válasza:

Szerintem nem arról van szó, hogy azok a legvékonyabbak, akik ilyesmit esznek, hanem inkább akik vékonyak(alkatilag) azok megengedhetik maguknak, hogy így táplálkozásnak.

A világ sajna nem igazságos...😣

2019. jún. 20. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!