Jaaj, a mai nap nagyon beettem, szerintetek mi lesz?
Figyelt kérdés
össze ettem csokiskiflit,szendvicseket,csokit,dioskiflit,kalçsot,margarinos kenyeret tejet almát pudingot :))) palacsintát... fú.. :( most mi lesz, ettől elfogok hizni? holnaptól folytatom a rendes diétám.. csak úgy tikkem lett.. nemtudom nem szoktam ilyen rendszertelen lennii2011. nov. 9. 18:38
1/10 anonim válasza:
Komplett büfé van a gyomrodban:)))
2/10 A kérdező kommentje:
tudoom :)))
de vajoon mi lesz??
2011. nov. 9. 18:56
3/10 anonim válasza:
Huuu ez mind beléd fért? De sztem semmi, valószínű nem fogsz tőle elhízni holnapra, de sztem. ne csinálj ebből rendszert xD
4/10 anonim válasza:
Holnap csütörtök, azután péntek.
Kapaszkodj meg, azután pedig szombat.
Hú, megdöbbentő.
5/10 anonim válasza:
Én megmondom, mi lesz.
Bűntudatod.
Ja, már van... hát nem megmondtam...? :)
6/10 A kérdező kommentje:
de büntudtatom van.. :( nagyoon durván..
De veletek volt már ilyen? s mi lett?
2011. nov. 9. 19:25
7/10 anonim válasza:
Holnap egy +urva nagyot fogsz s+arni :)
8/10 anonim válasza:
Sajnos tegnap én is jól elcsesztem a diétámat, 2300 kcalt megettem, egy csomó kalácsot meg ropit benyomtam délután..És még mindig bűntudatom van, pedig ma már nem tegnap van, az már elmúlt, és ma újult erővel nekivágok a diétának, és ki fogom bírni, hogy ne egyek sokat.Egyébként egy naptól tényleg nem lehet hízni, 7000 kcalt csak nem ettél meg..Ilyenkor én is úgy érzem, hogy híztam, nagyobb a hasam, de az nem hízás, csak a sok kaja, ami majd kijön.Ma reggelre már majdnem le is lapult teljesen a hasam, de wc-n még nem voltam.:)
9/10 anonim válasza:
Olvastam, hogy hamarosan jön a világvége. Lehet, hogy miattad? :)
10/10 anonim válasza:
Ez kutyafüle...
Inkább ezt olvasd végig figyelmesen: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!