Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Előfordul veled is, hogy csak...

Előfordul veled is, hogy csak a kaja körül jár az agyad? Összevissza eszel, falási rohamok jönnek rád?

Figyelt kérdés

Velem ez van, már fél éve. Régen nem érdekelt a kaja, vagyis, hogy pontos legyek, nem foglalkoztatott a mennyiség, a kalória, egészségesen, NORMÁLISAN tudtam enni. Nem volt akkor se bűntudatom, ha megettem két gombóc fagyit séta közben.De amikor elkezdtem kamaszodni, jött a sok információáradat, én is vékony szerettem volna lenni. Minden befolyásolt, a tv, az újságok, mindenki csak arról írt hogyan fogyjunk. (és még ír!)

Állandóan azt néztem mit eszek, mikor, mennyit. Persze hogy nem tudtam egy fogyókúrát sem végigcsinálni, az 5. napra teljesen kiéheztem. Aztán elhatároztam, hogy na majd holnaptól kezdem. "Utoljára" még jól bezabáltam. Féléve "utoljára jól bezabálok". Kicsit vicces, de ha jobban belegondol az ember szánalmas. Hát igen ez meg is látszik rajtam.

Most kezdek rájönni, hogy ez a dolog így nem működik. Szeretném visszakapni azt a régi énemet, amikor úgy ettem, ahogy kell, és nem volt bűntudatom. Mostantól kezdve rendszeresen sportolok, és eszem rendesen(vacsorát is! és ha néha édesség kerül elém, nem utasítom vissza, eszek belőle egy keveset)

Igazából csak jól esett ezt most leírni, de ha van valaki, akivel ugyanez van, neki is azt javaslom, hogy próbáljon meg egészségesen élni. Szerintem belefér ebbe is néha egy kis tészta, fehér kenyér, stb.

2010. jún. 21. 16:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem is foylton a kaja körül jár az agyam.. pedig én is diétázom. de mindig azon kattog az agyam hogy hm mit fogok enni, abba hány kcal van.. mennyi szénhidrát.. stb.. totál kikészít :S le akarok szokni róla, már anyummal is viták vannak miatta :(
2010. jún. 21. 16:48
 2/13 Böse ***** válasza:
Ismerem az érzést. Én úgy vettem észre, hogy akkor jön rám amikor nem csinálok semmit. Ha elfoglalom magam egész napra, akkor rá se hederítek a kajára. Az se rossz stratégia, hogy amikor rádjön a zabálhatnék akkor elmész bringázni vagy futni olyan 30-60 percre.
2010. jún. 21. 17:18
 3/13 anonim ***** válasza:

:( velem is hasonló a helyzet.régebben ráadásul mindent pontosan ki is számoltam.ami nem is lenne baj,de miután meglátttam h mennyi is az 1500kcal levittem először,1200,800... aztán rájöttem h így nem lehet élni

szal most próbálok visszaszokni az azt eszek amit akarokra.jó persze no cukor,tészta,kenyér,péksüti.

ha csak úgy enni támad kedvem,meg nassolni akkor kávét iszok vagy teát vagy vizet.ez se a legjobb de még mindig félek h elhízok.:(.pedig most pont jóó vagyok.:DD. mmint mások szerint...mert magamnak sajna nem tetrszem.próbálok.de nem megy még.:(

2010. jún. 21. 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
nem lennének ilyen gondjaitok, ha normálisan ennétek, lenne elég szénhidrát a kajátokban és sportolnátok valamit
2010. jún. 21. 18:25
 5/13 anonim ***** válasza:

18:25 első vagyok.

ne bssz fel, hát eszem mint egy ló

kb. ma 80gr fehérje 200gr szénhidrát és 50gr zsír volt.. 1500kcal körül. szeritnem ez marhára nem kevés. és ésszel csinálom. nekem azzal van bajom hogy néha aludni sem tudok mert arra gondolok hogy másnap reggel mit egyek majd, miben mennyi kalória van, és akkor azután mit lehet enni.. stb..

2010. jún. 21. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
26%
[link] talán számold ki, valójában mennyi kajára lenne szükséged, én 159 cm-es vagyok, a nagyon gebe korszakomban volt, hogy napi 3500 kcal ettem és emellett még fogytam ;)
2010. jún. 21. 18:52
 7/13 anonim ***** válasza:

pontosan eszerint van kiszámolva, és kcal.hu-ról nézem az értékeket. nagyon okos vagy..pff

más dolog hogy neked olyan az anyagcseréd amilyen..

2010. jún. 21. 19:02
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
az anyagcserém épp olyan, mint a tiéd, csak nem meresztem a fenekem egész nap a nagy semmittevésben ;)
2010. jún. 21. 19:05
 9/13 anonim ***** válasza:

pff. honnan tudod hogy én mit csinálok? ne hidd már hogy te vagy az atyaúristen..

ma gyors tempóban gyalogoltam legalább 40percet, aztán motoroztam is (ami szintén nem csak tespedés mert a nehéz "dögöt" tartani kell, meg ráncigálni ki a sárból..) és még itthon tornáztam is 30 percet.

hű de marha okosnak hiszed magad.

2010. jún. 21. 19:23
 10/13 anonim ***** válasza:
ja és 169cm/56kg 16/L
2010. jún. 21. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!