Előfordul veled is, hogy csak a kaja körül jár az agyad? Összevissza eszel, falási rohamok jönnek rád?
Velem ez van, már fél éve. Régen nem érdekelt a kaja, vagyis, hogy pontos legyek, nem foglalkoztatott a mennyiség, a kalória, egészségesen, NORMÁLISAN tudtam enni. Nem volt akkor se bűntudatom, ha megettem két gombóc fagyit séta közben.De amikor elkezdtem kamaszodni, jött a sok információáradat, én is vékony szerettem volna lenni. Minden befolyásolt, a tv, az újságok, mindenki csak arról írt hogyan fogyjunk. (és még ír!)
Állandóan azt néztem mit eszek, mikor, mennyit. Persze hogy nem tudtam egy fogyókúrát sem végigcsinálni, az 5. napra teljesen kiéheztem. Aztán elhatároztam, hogy na majd holnaptól kezdem. "Utoljára" még jól bezabáltam. Féléve "utoljára jól bezabálok". Kicsit vicces, de ha jobban belegondol az ember szánalmas. Hát igen ez meg is látszik rajtam.
Most kezdek rájönni, hogy ez a dolog így nem működik. Szeretném visszakapni azt a régi énemet, amikor úgy ettem, ahogy kell, és nem volt bűntudatom. Mostantól kezdve rendszeresen sportolok, és eszem rendesen(vacsorát is! és ha néha édesség kerül elém, nem utasítom vissza, eszek belőle egy keveset)
Igazából csak jól esett ezt most leírni, de ha van valaki, akivel ugyanez van, neki is azt javaslom, hogy próbáljon meg egészségesen élni. Szerintem belefér ebbe is néha egy kis tészta, fehér kenyér, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!