164 cm vagyok és 46 kg, de szerintem még fogynom kéne. Normális ez? ( 21/L)
Meg mindig vastagnak látom magam, pedig heti 4szer sportolok, tehát plötyi sem vagyok. Miért van ez? Mindenki mondja, hogy már jól nézek ki, álljak le, de én úgy gondolom, hogy kamuznak. Szerintetek?
Remélem nem valami kezdődő anorexia.
Kb. tíz kilót felszedhetnél, akkor már normális lenne a súlyod.
Erősen nézz magadba, 46 kg már betegesen sovány.
164 cm vagyok! Ahhoz még nem betegesen, nem vagyok vmi magas.
Legalábbis ezzel nyugtatom magam.
Igen, anorexiásként én is pont így gondoltam.
Menj el pszichológushoz, mielőtt megölöd magad.
De jo Neked! En 164 cm-esen 57 kg-mal ereztem jol magam kb ennyi idösen. Sajnos azota ez egy alomtestsuly. En nem tudom, hogyan kell lemondani az edessegröl, ill. ha sikerült is, a csaladi rendezvenyeken muszaj, ha nem akarok ehen halni (mas nincs).
A kerdesed gyanus csak a vegen, csak nem voltal mar anorexias? Ha hajlamod van, akkor lehet, h figyelned kell erre. Sztem elöször is nezd magad realisan, tenyleg ennyire fontos a külsö? Mert ha a belsö fontosabb, inkabb azzal foglalkozz, ott "szedjel fel" vagy "adjal le", mert a testsuly alapjan biztos, h nem kell fogynod.
Szerintem az egeszseg a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!