Hany kilot kene fogynom? Most 52 kg vagyok es szerintem lekene fogynom 10 kg-ot, mert van oldal combom es hasam.16L
milyen magas vagy?
nincs neked testkepzavarod?
Ezaz, a magasag azert eleg fontos tenyezo, nem gondolod?
Egyebkent nem mindig a kilok szamitanak. Ne aszerint fogyj, inkabb allj ra, hogy centikben karcsusodj, izmosodj, jobban fogod erezni magad ha nem a merleget veszed alapul. A BMI is csak iranymutato, minden test mas.
Hát max. akkor kéne 10 kg-t fogynod, ha 150 cm magas lennél vagy még annyi se.
Gondolom, inkább testképzavaros vagy. Beszélj a szüleiddel és keressetek fel egy orvost.
166cm-hez a 42 keves. Talan 48-47 realisabb cel lene. De ugyis meglatod ha elkezdesz fogyni, hogy a tukorben mennyire tetszel majd magadnak. Szerintem ne kilokat akarj fogyni hanem elsosorban a mereteket nezd.
Sajnalom, hogy ilyen a kornyezeted, hogy megjegyzest tesznek egy gyerek kinezetere aki meg valtozni fog es nagyon nagy karokat tehet a szervezeteben ha esszerutlenul fogyokurazni kezdene. Remelem hamarosan elered a kituzott celod es abbahagyjak a piszkalast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!