Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat ettem ma?...

Szerintetek sokat ettem ma? (szerintem igen)

Figyelt kérdés

Eloszor is bocsi,hogy nem hasznalok ekezetet..

Fogyokuraba kezdtem 176 cm magas vagyok es 65 kg jelenleg(67 voltam kb 2 hete)..Probalok nem koplalni,noralisan enni de neha be csuszik ez-az,de muszaj lefogynom,mert nem birok igy elni..Tornaszom minden nap kb masfel orat(1 ora bicikli es 8 perc hasizom,8 perc farizom).

Ma reggel peldaul egy szendvicset ettem(szalamis sajt paprika)es egy almat,fel l vizet ittam..

Olyan 1-2 ora korul ettem egy kis chipset(tudom nem kellett volna,nem volt sok kb egy marek chips )Ebedre ettem kaposzta levest,es spenot fozeleket 1 hallal es 2 kisebb csirke mellel..Este nem eszek semmit,amugy se szoktam..Eleg sok mara nem?(foleg a chips)Bocsi,hogy hosszu..

2014. febr. 24. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok, de hülyeség, hogy nem vacsorázol.
2014. febr. 24. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Normális ételekből nem lehet túl sokat enni, nem okoznak anyagcserezavart, nem okoznak betegséget, elhízást.

Kenyér viszont igen, olyan van hogy már alig eszel, mégsem fogysz mert beteg lehet a tested.

Ezért kellene a szendvicsezést elhagyni és tápláló, igazi ételeket enni.

2014. febr. 24. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasznos tápanyag kevés,szemét sok. Ha így csinálod,valóban nem tudsz majd sokáig élni.
2014. febr. 24. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:

barna magvas kenyeret eszek,suliba nem tudok mast enni,meg mindig jobb mint a pekaru...

es ezek ennyire egeszsegtelen etelek?

2014. febr. 24. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

A barna kenyér az pékáru.

Mennyire egészségtelen, nem annyira hogy azonnal belehalj, de annyira igen hogy rendszeresen fogyasztva elhízást, inzulinrezisztenciát és krónikus betegségeket okozzon.

Itt ami téged érint az az inzulinrezisztencia, emiatt nem kellene fogyáskor keményítőt (kenyeret, rizst, krumplit) enni illetve egy esetleges pajzsmirigy betegség, ami megint csak a fogyókúrázók rémálma, okkal. Ilyenek miatt nem eszünk kenyeret, már ha fogyni akarunk.

Egyébként sok ok miatt nem esszük.

2014. febr. 24. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!