Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Az alkoholfogyasztás megengede...

Az alkoholfogyasztás megengedett a paleolit táplálkozásban?

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 14:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
8%

Ja, és meddig élt egy ősember? Különben ki mondja, hogy azóta nem alkalmazkodtunk? Azért nem evett az ősember gabonát, mert nem olyan volt az életstílusa, hogy termesszen és még nem találta ki, hogyan kell leőrölni a gabonát, meg hogyan kell kenyeret sütni. Attól még a rengeteg hús nem egészséges.

Abban egyetértek, hogy az adalékanyagos, szintetikus élelmiszerek nem tesznek jót. Amúgy az a kevés pozitív hatása is azért van, mert kimaradnak ezek, meg a cukor. Aztán pár éven belül tönkreb*szod a szervezeted a töméntelen mennyiségű állati fehérjével, amiről tudományosan bizonyított, hogy rákkeltő.

Ha nem hiszed, olvasd el a Kína tanulmányt. Aztán hasonlítsd össze a Szendi-féle könyvekkel. A Kína tanulmány tudományos kutatásokon, forrásokon alapul, a könyv végén több oldalnyi forrás és kísérlet van megjelölve, amiket kutatók végeztek. Ellenben a paleoval, ami mellett nem szól semmi, csak valaki eldöntötte, hogy az az egészséges.

2012. aug. 30. 10:34
 32/42 anonim ***** válasza:
8%
Hozzátenném: az ember szervezete, genetikája nemzedékenként változik. Nem állt meg az ősembernél, szóval az elmélet már itt elbukott.
2012. aug. 30. 10:35
 33/42 anonim ***** válasza:
43%
edesjoistenem...egy pontnak magyarázom, mi az hogy gömb...figyelj te annyira vagy az ember evoluciojanak megertesetol, mint tyuk az abc-tol, igy semmi ertelme vitatkozni veled. sotet es tudatlan vagy mint az allat, ertelmi szinted lesujto, motivaciod sincs a megertesre es tudasszerzesre, es nem en leszek az aki megvilagosit mert halalosan unom az ostoba tudatlan de annal magabiztosabb fajtadat.
2012. aug. 30. 11:17
 34/42 anonim ***** válasza:
82%
Megvalami mert a butasagnak es a tudatlansagnak ez a foka nem hagy nyugodni: az ember genetikaja nem valtozik generaciorol generaciora! nem tudod mi az hogy genetika, nem tudod mi az hogy generacio, nem tudod, mi az, hogy genetikai valtozas. nem tudod mit jelent az, hoyg tudomanyos. nem tudod, mit jelent az, hogy atlageletkor, statisztika, osember atlageletkora, nem tudod mi az, hogy rak, nem tudod mi az, hogy rakkelto. Fogalmad sincs az emberiseg torteneterol, antropologiarol, hogy mit jelent az evolucio, arrol, mi az hogy allati feherje, mi az egyaltalan, hogy feherje.Tudod viszont ismerelgetni a tvben, radioban hallottakat mint egy buta papagaj, es beirni egy forumba hogy ez hulyeseg, pont, csak mert hallottad hogy "megmondtak, hogy a paleoazhujjeseg es a husazrakkelto, bizony, tudomanyosan is megmondtakam!!"es erre meg buszke is vagy. Ennyit tudsz. Ez semmi. Ez nulla.
2012. aug. 30. 11:34
 35/42 anonim ***** válasza:

De hogy visszatérjünk az eredeti kérdésre is: igen, az alkoholfogyasztás megengedett, de nem preferált. Ennyi.

Egy temetkezési vállalkozó.

2012. aug. 30. 15:13
 36/42 anonim ***** válasza:
8%

Na de elolvastad egyáltalán, amit írtam? A te bibliádban, a Szendi-féle paleós izében EGY DARAB tudományos kísérlet, vagy forrásmunka nincsen. A Kína tanulmánynak viszont minden egyes mondata igazolt, bizonyított, megalapozott. És itt te vagy az egyetlen, akinek gőze sincs a genetikához, kedves barátom. :))))

De mint mondtam, engem annyira nem érdekel, hogy hogyan teszed tönkre magad. Egyél csak jó sok húst. Egészségedre.

2012. aug. 30. 18:54
 37/42 anonim ***** válasza:
90%
Biologus vagyok, rengeteg kozom van a genetikahoz. Szendit nem szoktam tul sokat olvasni, de azt tudom, hogy rengeteg hivatkozas van az irasaibsan. Tovabbra sincs fogalmad arrol, amirol beszelsz igaz? :D
2012. aug. 30. 19:14
 38/42 anonim ***** válasza:
90%
Szendi allandoan tudomanyos cikkekre es kutatasokra hivatkozik. De ne zavartasd magad.
2012. aug. 30. 19:19
 39/42 anonim ***** válasza:
9%
Akkor is hülyeség. Egyszerűen a józan ész ellen szól, hogy hússal zabáljam tele magam.
2012. aug. 30. 21:02
 40/42 anonim ***** válasza:
90%
Én botanikus vagyok. Ajánlom, hogy a hús mellé egyél zöldségeket is. Ez már igazi paleolit étrend. Erre igyunk!
2012. aug. 30. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!