Elkezdtem a paleolit táplálkozást de azt írták, hogy mivel nem fog a szervezetem szénhidrátot kapni nem lesz erőm sportolni. Szerintetek ha kitartok akkor tényleg magamtól fogok fogyni?
Vagy egyek esetleg mindig valami mást is zöldségen, gyümölcsön és húson kívül hogy tudjak sportolni is?
Ha igen akkor mit?
Akkor próbálkozz ne a paleolit, hanem a glutén-mentes táplálkozással.
Szinte minden él-teniszező úgy táplálkozik, nincs rajtuk felesleges kiló, és (ahogy most nézem a tv-ben az elődöntőket), fantasztikus mérkőzéseket játszanak.
Ez elég nehéz kérdés.
Én paleolit alapú extrém alacsony szénhidráttal (max 40g naponta) heti ötször egy óra aerob biciklizést, meg kétszer fél óra erőedzést csinálok. De én kifejezetten a fogyás miatt csinálom, gyakorlatilag zsírból jön az energiám, rajtad meg ha jól értem nincs felesleg. Plusz nem is tudom, hogy mit sportolsz, meg mennyit, ezeket is tudni kellene.
Mindenesetre azon már gondolkoztam, hogy ha elérem a súlyomat, akkor milyen paleo, de mégis szénhidrátdús étellel adok magamnak plusz energiát a még több súlyzós edzéshez. Egyelőre a banánra szavazok. Fogyáshoz nagyon nem jó, de tömegnöveléshez talán igen. Esetleg ha találnék valami szénhidrátdús, de paleo zöldséget, akkor inkább azt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!