Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdtem a paleolit táplálkoz...

Elkezdtem a paleolit táplálkozást de azt írták, hogy mivel nem fog a szervezetem szénhidrátot kapni nem lesz erőm sportolni. Szerintetek ha kitartok akkor tényleg magamtól fogok fogyni?

Figyelt kérdés

Vagy egyek esetleg mindig valami mást is zöldségen, gyümölcsön és húson kívül hogy tudjak sportolni is?

Ha igen akkor mit?

2012. júl. 6. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Barna rizst, teljes kiőrlésű kenyeret. A gyümölcsöt pedig hanyagolnám mert rengeteg cukor van benne amiből szép zsír réteg keletkezik.
2012. júl. 6. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor próbálkozz ne a paleolit, hanem a glutén-mentes táplálkozással.

Szinte minden él-teniszező úgy táplálkozik, nincs rajtuk felesleges kiló, és (ahogy most nézem a tv-ben az elődöntőket), fantasztikus mérkőzéseket játszanak.

2012. júl. 6. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez elég nehéz kérdés.

Én paleolit alapú extrém alacsony szénhidráttal (max 40g naponta) heti ötször egy óra aerob biciklizést, meg kétszer fél óra erőedzést csinálok. De én kifejezetten a fogyás miatt csinálom, gyakorlatilag zsírból jön az energiám, rajtad meg ha jól értem nincs felesleg. Plusz nem is tudom, hogy mit sportolsz, meg mennyit, ezeket is tudni kellene.

Mindenesetre azon már gondolkoztam, hogy ha elérem a súlyomat, akkor milyen paleo, de mégis szénhidrátdús étellel adok magamnak plusz energiát a még több súlyzós edzéshez. Egyelőre a banánra szavazok. Fogyáshoz nagyon nem jó, de tömegnöveléshez talán igen. Esetleg ha találnék valami szénhidrátdús, de paleo zöldséget, akkor inkább azt választanám.

2012. júl. 6. 20:36
 4/5 anonim válasza:
49%
Azért eléggé megfontolandó ebben az egész paleo-étrendben az, hogy aztán az ezt követő ősemberek tényleg matuzsálemi életkort értek el, talán 25 évig is húzták, miközben a mai csúnyarosszteszkós, E-kkel teli étrendünk mellett, még egy olyan átlagosan fejlett országban, mint Magyarország is illik legalább 70 évet élni...
2012. júl. 8. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
#4: Ugye azt tudod, hogy ebben az átlagéletkorban benne van a magas gyermekhalandóság és a balesetek, sérülések, fertőzések magas száma? Ezeket a tényezőket már sikerült kiküszöbölni, a másik oldalon viszont behoztunk olyan tényezőket, amit miatt 40 éves kor felett már elkezd az ember a gyógyszerekre, orvosi gépekre szorulni, 60 éves kor felett pedig gyakorlatilag élőhalott. A paleolit ezeket a tényezőket akarja megszüntetni, miközben a civilizáció jó oldalát nem tagadja meg. Mert nem mindegy hogy az ember magatehetetlen, nyáladzó roncsként éli le az utolsó 10-20 évét, vagy szellemi és testi frisségben.
2012. júl. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!