Paleóban lehet soyajoghurtot, soyatejet, rízstejet enni-inni? Ha nem mivel lehet helyettesíteni pl a tejfölt, joghúrtot. Rízstej? A kókusztejpor az kevés az jó kávéba kakaóba.
Most kezdek barátkozni a programmal, mert a nődoki azt mondta a hormonjaim alapján szerinte inzulinrezisztenciám van, túlsúlyos is vagyok. Csak eddig nagyo tejes és csokis voltam, most ezt valahogy szeretném kiváltani. Babát szeretnénk! Kérlek csak Paleó pártiak akik csináljátok, azok írjanak!
Köszönöm
A szója meg a rizs nagyon nem paleó, nem tudom eddig honnan tájékozódtál...
Tejföl helyett: [link]
Bár szerintem a legjobb, ha idővel elfelejted ezeket a "helyettesítőket".
Szerintem a joghurtot, tejfölt semmivel sem tudod helyettesíteni.
Paleoban tiltólistás a rizs, így a rizstej sem nyerő.
Ha a betegség miatt térsz rá erre az étrendre, viszont tényleg be kell tartanod mindent.
Itt sok jó receptet találsz:
www.paleovital.hu
Vannak paleós lapok, ott lehet találni "helyettesítőket".
A szója nem az.
Egyébként tényleg érdemesebb lehet elfelejteni ezeket. A tejes alapú ételek finomak tejutánzat nélkül is, szerintem.
Sok sikert, egészséget!
Köszönöm, egész jól megy. Eddig 1 nap volt, hogy bűnöztem, de hamar vissza is áltam a paleós étrendre.
Vettem kókusz lisztet, lenmaglisztet, majd csinálok magtejet ha nagyon kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!