Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta alatt nem tudnám valamiv...

Diéta alatt nem tudnám valamivel helyettesíteni az édesítőszert?

Figyelt kérdés
Lassan két és fél hete diétázok, jól megy, de azt vettem észre, -ezt már mástól is hallottam, de nem hittem el- hogy az édesítőszeres ételektől nem érzek "jóllakottságot". Így igazából folyamatosan éhes vagyok, pedig finom kajákat készítek diétásan is. Helyettesíthetném valamivel az édesítőt? Barna cukor, vagy valami? Előre is köszönöm a válaszokat.:) 17/L

2012. júl. 24. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Használj nyugodtan cukrot, semmi bajod sem lesz töle, ha nem sokat fogyasztasz. Inkább próbáld megszokni, hogy ahol lehet, édesités nélkül fogyassz ételeket, majdnem mindenhol szükségtelen bele az édes iz. Viszont ahol kell, ott a kevés cukor sokkal jobb és egészségesebb megoldás.
2012. júl. 24. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:

- méz v.

- szőlőcukor v.

- stevia

2012. júl. 24. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
méz, nyírfacukor, stevia
2012. júl. 24. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:

agave

ha jollakottsag erzes alatt egyre gondolunk, sztem semminek sempont ugyanaz a hatasa, mint a cukore. En neha agavet, neha cukrot, neha mezet hasznalok tea edesitesere. Edes lesz mindentöl, cukor-agave tök hasonlo, megis a cukor utan sztem tovabb megmarad ez az erzes. Talan, ahogy alakitja at a szervezet, amiert elöbb a veraramba kerül?

2012. júl. 24. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
én nagyon sok mindenben helyettesítem szimplán érettebb gyümölcsökkel (meg lehet szokni), illetve datolyával, ha még édesebb ízt szeretnék! de a stevia is jó
2012. júl. 25. 02:06
 6/7 anonim ***** válasza:
2012. júl. 25. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
A barna cukrot felejtsd el, állj át a nyírfacukorra! Ugyanúgy néz ki, mint a cukor, (van porcukros, és hagyományos verzió), hasonló az íze is, de élettanilag sokkal kedvezőbb. és néha nyugodtan használj mézet. Ha éhes vagy, feltehetően nem a cukor hiányzik, hanem a fehérje, egyél halat, csirkét, mozzarellát, tojást, és a diétádat egészítsd ki lencsével, babbal, sárgaborsóval.
2012. júl. 27. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!