Mivel lehet helyettesíteni a kenyeret?
Figyelt kérdés
Rubint Réka féle sikertörténetekben mindig azt írják, hogy elhagyták a cukrot, tésztát, kenyeret...cukor tészta még menne is, de a kenyeret mégis mivel helyettesítsd? Pl. én suli előtt v egy szendvicset v péksütit tudok csak beszerezni, ezek helyett tudnátok vmi gyorsan összedobható kaját ajánlani. Plusz ehető pl. székelykáposzta kenyér nélkül? v az nagyon hízlal?2012. márc. 25. 11:40
1/4 anonim válasza:
zabpehely reggel, vagy abonett, pufi rizs, esetleg magvas vagy rozs kenyér
2/4 anonim válasza:
Én nem nevezném sikertörténetnek azt, ha szenvedéssel sikerül leadni bármennyit is a testsúlyomból. Én 177 cm magas vagyok, és voltam 85-87 kg, jelenleg stabilan 70-72 kg vagyok, de soha egyetlen pillanatra sem mondtam le semmiről amit szeretek! Szinte minden nap eszem egy kis étcsokit is, kenyér nélkül pedig el sem tudnám képzelni például a töpörtyűt, a babgulyást vagy épp a székelykáposztát. Ne helyettesíts semmit se mással, mert az utánzat az étkezésben éppúgy értéktelen, mint a művészetben!
3/4 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű kenyeret ehetsz! :)
Meg van wasa kenyér, ezek ilyen abonetti szerűségek, lidl-ben is lehet kapni teljes kiőrlésű változatokat(asszem 2, de lehet, hogy 3 félét) 250-300 Ft-ért.
Teljes kiőrlésű kenyeret pedig otthon is tudsz sütni, ha kell recept írj privit!:) -anyagilag jobban megéri!:)
4/4 anonim válasza:
Szendvics teljes kiőrlésű toast kenyérből 2 szelet kb. 100 kcal. Bele mehet felvágott, light sajt, margarin, zöldségek.
Vagy abonettből is lehet szendvics szerűséget összehozni, 2 abonett közé csirkesonka, vagy felvágott, uborka karikák, margarin vagy cottage chesse, összeborítva. Nyami.
Kornspitz még nagyon jó, bár picit drága. 1 db 60-70 g körüli és 160 kcal körül van, teljes kiőrlésű és egészséges alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!