Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az aerobik-ot milyen mozgással...

Az aerobik-ot milyen mozgással lehet helyettesíteni?

Figyelt kérdés
gondolok itt arra, hogy én mindig az aerobiktól fogytam le (ugra-bugra aerobik), de sajnos most nincs rá lehetőségem (olyan lakásban élünk, fent-lent kisgyerekek, nem lehet ugrálni, stb.. bonyolult). a lényeg az, hogy tornázok (gyakorlatokat csinálok), meg sétálok, néha futok.. de mit lehetne még csinálni ami nem igényel konditermet, vagy aerobik órát (erre sincs lehetőségem). a futás jó, csak azt gyűlölöm... de ha nincs más módszer... biciklim nincs, mert az sem lett volna rossz... ugrótkötelezés az udvaron meg hülyének néznének.. de kell valami jó intenzív mozgás, amitől izzadok és intenzíven fogyok.. nem az használ a legjobban, ezt tudom.. mert csinálok minden testrészemre gyakorlatokat, de az nem elég a gyorsabb fogyáshoz.. előre is köszönöm! 29/N
2012. júl. 23. 11:30
 1/2 A kérdező kommentje:
bocsi, nem azt akartam írni hogy nem használ a legjobban, hanem hogy nekem ez használ a legjobban... :)
2012. júl. 23. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor pedig maradt a futás...
2012. júl. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!