Ti hogy álljátok meg?
Életmódváltásba kezdtem pár hónapja, ami tök jól megy, mert egyébként szeretem az egészséges kajákat, de a csokikat chipseket is szeretem.
Természetesen nem akarok szenvedni, így néha megengedek magamnak 1-1 kocka csokit, vagy pár darab chipset, a gond csak ott van, hogy nem bírom megállni, hogy ne egyek belőle többet, csak annyit amennyi a kalória keretembe belefér.
Ti ezt hogyan csináljátok? Tudom akaraterővel, de ha nincs, akkor nem tudok magamra varázsolni, és a megszokás is erősebb.
Sehogy. Menzesz előtt 2-3 napig rengeteget eszem, nem nagyon van ilyenkor kontroll. Mondjuk próbálok max. 2000 körül maradni, hogy legalább ne hízzak. De nem mindig sikerül.
Aztán visszaállok 1200re, nem filózok rajta. Mondjuk 30 napból előfordul 5,hogy nem tudom tartani a keretem, de ez is tök jó, hiszen régebben 30ból 30ban nem sikerült.
Tehát így is büszke vagyok magamra, tudom, hogy jó-jobb úton haladok mint eddig.
Szerintem az életmódváltás egy hosszú folyamat, tele buktatókkal. Próbálom magamból kihozni a legjobbat, ha hibázom igyekszem tanulni belőle, de semmiképp nem ostorozom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!