Diétázók! Hogyan álljátok meg, hogy ne egyetek?
"Ti mivel foglaljátok el magatokat? Tudnátok mondani jó elfoglaltságokat? "
Nincs semmi,de semmi elfoglaltságod? Nincs hobbid? Nem sportolsz? Nem olvasol? Nem jársz társaságba? Nincs semmilyen tevékenységed, kizárólag az evés? Ne viccelj már ...
Hogyan lehet megállni, hogy ne egyél? Ne tegyél ételt bele a szádba.
Hogyan lehet nem "unatkozni"? Fogalmam sincs, még soha nem unatkoztam.
Azzal vagyok, aki nem nagyon tudja, milyen unatkozni (bár én tudom. sorbanálláskor fejfájósan nem tudok mit tenni. máskor gondolkodom, legjobb. olvasok, zenét hallgatok... s ekkor még csak soirbanállok).
Nem jut eszedbe semmi elfoglaltság? Ez nekem nagyon fura. Én túrázom, keresek valami tennivalót a házban (azt azért óvatosan, mert az ritkán szórakoztat), rajzolok (egy életet beszippant, lazán), de amióta itt a Net, ott is el tudnám az életemet tölteni, triplán is, sőt. Puzzlét rakok ki, macskát simogatok s speciel én főzök és sütök is :) Fogyáskor főleg jó, mert a sütés kielégíti ételes vágyaimat, meg is kóstolom, az kell a kísérletezéskor, de a párom segít megenni :)
Unalomból igyál mondjuk üres, finom teát. Munkahelyen, ha belefáradtam a programozásba vagy egyesek hülyeségeibe, kimentem s éhesen ettem, amúgy pedig teáztam, kávéztam. Lehet, hogy nem mindig ideális, de jobb, mint feleslegesen enni.
Örülj, hogy jóllaksz, éhesen kaparva a falat sokkal nehezebb nem enni (s egyesek hiába is szenvednek, mert csak lerobbannak tőle).
Gondolj arra milyen célból szeretnél diétázni? Mennyire fontos neked a eredmény? Ha pl. szeretnél lefogyni, hogy tetsz a lányoknak, akkor gondold meg, hogy ráér-e az a csoki a holnapi keretbe is, hogy lefoggy, és majd egy jó csajjal jókat hancúrozz :D
Ha elég erős a motiváció, akkor a hogyan kérdés már nem is lesz kérdés. Ha tudod, hogy este felennéd az egész hűtőt, akkor addigra ne legyen otthon semmi, az is bejöhet az elején. (nyilván ez hosszútávon nem opció)
Én inkább ezeket tartom fontosabbnak, de kérdésedre válaszként olyan elfoglaltságot választanék, ami mozgásba hoz, ha leülnék wowozni akkor csak megéheznék lol.
Takarítás, ház rendberakása, menj el otthonról, találkozz haverokkal, sportolj amit szeretsz.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!