Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy álljátok meg, hogy ne...

Hogy álljátok meg, hogy ne egyétek meg amennyi a tányéron van hanem csak egy keveset?

Figyelt kérdés
Tudatban én is tudom, hogy nem szabad megenni... de attól függetlenül ugyanugy eszem:s
2009. dec. 1. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne is kérdezd,még nekem se nagyon sikerült! Igaz,volt,hogy szinte magamba szuggeráltam,hogy jóllaktam - ez be is vált,jóllehet hamarosan újra éhes voltam.

Az szokott beválni,ha valami elvonja evés közben a figyelmemet (pl.telefon,amit egyébként utálok ilyenkor) és mire visszatérek a tányérhoz,már nem is kell ami rajta van!

2009. dec. 1. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen az agyban dől el! Ha nem programozod át az agyad, kudarcba fog fulladni a diétád.Nagy akaraterő kell hozzá, és keress egy olyan indokot , amelyre ha rágondolsz erőt ad! Ha ez sem segit, egyszerűen csak annyit szedj a tányérra amennyit megehetsz. Ne tarts otthon nasit, csak a napi engedélyezett kaja mennyiséget.

Az étkezéseknek add meg a módját, szépen terits meg, lassan rágd meg a falatot és ne sebtében kajálj, vagy ne olvass, tv-z közben. Elötte igyál meg egy nagy pohár vizet, hogy enyhüljön a farkaséhséged...hát igy hirtelen ennyi jut eszembe XD

2009. dec. 1. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:

2 girls 1 cup videó garantáltan elveszi az étvágyadat

de a viccet félretéve: igyál meg előtte fél-egy liter vizet, és már nem leszel annyira éhes

2009. dec. 1. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:
igen igazatok van... és iszom is előtte meg lassan eszem meg agyban teljesen megvan hogy nem szabad enni... de utánna csak eszek még... :s
2009. dec. 1. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy nap visszanéztem egy friss fényképet magamról és szó szerint rosszul lettem magamtól. Túl az ezredik sikertelen fogyi után végre észhez tértem. Attól a pillanattól kezdve megváltozott az életem. Már soha többet nem fogok fogyókúrázni, helyette inkább életmódot váltottam. 1 hónap alatt 4kg-tól szabadultam meg, és soha egy pillanatig sem éheztem. Motivációként kitettem a hűtőre a fényképet, de mostmár inkább csak az egészségtelen múltamra emlékeztet.
2009. dec. 1. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
A titok, hogy eleve keveset szedj a tányérra. Fele annyit, amennyit úgy érzed meg tudnál enni. Onnantól nyert ügyed van, szépen lassan, élvezettel megeheted az EGÉSZET! :)
2009. dec. 1. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak tipp: csináljátok úgy, mint a hízni képtelen zabagépek. Gyors anyagcsere nincs, ha takarékoskodsz az evéssel. Persze lehet, hogy nem mindig jó, de őszintén, próbálta egy is a fogyi csapdában tengődők közül?
2009. dec. 1. 19:54
 8/8 anonim válasza:
Használj kistányért! Nekem beválik! Azt tele szedheted, a szemed/agyad úgy látja majd, hogy húúú ez mennyi kaja, de igazából csak egy normál méretű tányér adagjának a felét fogod megenni. :)
2012. ápr. 6. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!