Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor tanuljátok már meg végre, hogy ilyenekkel soha az életben ne álljatok szóba?!
Elhiszem, hogy sokaknál (sajnos) menő lehet, hogy milyen vagány gyerek pasija van, de ezt olvassátok már el!!
Tényleg megéri az nektek, hogy ütött-vert rabszolga, vagy akár hulla legyen belőletek?
Sajnos elég sok lányt látok manaposág ilyen alakokkal mászkálni...
mármint a 11.33-ra írtam
azért a lányt6 nagyon sajnálom,nem ezt érdemelte. :(
Nyugi aki értelmesebb egy kicsit az felfogja hogy ilyen emberekkel nem barátkozunk.
Bár akinek ilyen baráti köre van háááátt az igya is meg a levét... Nekem mind1 hogy cigány, magyar, zsidó, keresztény, fideszes, vagy jobbikos. A lényeg az hogy legyen becsületes és tisztelet tudó...
Volt szerencsém olyan lányhoz akinek megtalálható volt a baráti körében az efféle kétes elemek, szegény ugy lebasztam hogy alig állt a lábán... természetesen én voltam a hibás hogy jövök én ahhoz hogy a "barátait" szídom... ajánlom figyelmébe ezt a cikket... már látom előre ezt fogja mondani... ááááá rolcsi nem ilyen... utálom az ilyen embereket, meg a cimboráikat is...
Édes kicsi Roland kuruc már megint Damon Hillnél akar hülyébb lenni. Nehéz dolog, de neki sikerülni fog
Olyan aranyosak, amikor hergelik egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!