Ti hogyan álljátok meg a "bűnözést"?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom miért, de mindig valami étel elcsábít. estig kibírom a ditát és estére feladom. Vagy van hogy napközben. sosem tudom úgy betartani, pedig nem nagy diéta, mindössze lemondtam a fehér kenyérről, helyette teljes kiőrlésűt eszek.
Régen cukrot és fehér kenyeret ettem tonna számra. Most pedig ezeket meg szeretném vonni, bevonni más hasznos ételeket az étrendembe. De a szervezetem követeli egyszerűen a pékárukat. Mit tegyek, Hogyan győzzem le a kísértést? Jó tippek?
Nem vagyok kövér de szeretnék megszabadulni fölösleges zsírraktáraimtól.
23/l
2012. ápr. 5. 20:20
1/6 anonim válasza:
kizárólag diétától ne várj csodát, sportolni kell hetente többször és kitartónak kell lenni. Táplálkozni meg egészségesebben persze, odafigyelve a bevitt kalória mennyiségére is.
2/6 A kérdező kommentje:
sport az megvan. egyedül a diétát nehezen tartom be :( próbálkozok de valamiért mindig elcsábít valami.
2012. ápr. 5. 20:47
3/6 anonim válasza:
le akarsz fogyni, nem? akkor meg ne bűnözz! egyél naponta pár kocka étcsokoládét vagy gyümölcsöt. hidd el, egy idő után természetes lesz, hogy ezekhez nyúlsz és nem az egészségtelen pékárukhoz. élvezd az étcsoki ízét, ahogy szétolvad a szádban. szívd be az illatát. ez most így hülyén hangozhat, de tényleg, használ. :D csak gondolj bele, hogy ez neked is jó, édes is, finom is, mértékkel tökéletes részét képezheti az étrendednek. :)
4/6 anonim válasza:
Nasi helyett tudom ajánlani a reszelt almát fahéjjal, esetleg pici édesítővel. Két étkezés között eltelít, nem leszel farkaséhes, mire legközelebb asztalhoz ülsz. Ráadásul jót tesz az ember lelkének, ha tudja, hogy mégsem vont meg magától minden "édességet". :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Kipróbálok mindent :D
2012. ápr. 7. 07:53
6/6 anonim válasza:
gondolj arra, hogy ha nem állod meg, akkor akkor gyenge vagy, és egyenese na fenekedre megy a benyomott csoki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!