Életmódváltásba kezdtem pár hónapja, ami tök jól megy, mert egyébként szeretem az egészséges kajákat, de a csokikat chipseket is szeretem.
Természetesen nem akarok szenvedni, így néha megengedek magamnak 1-1 kocka csokit, vagy pár darab chipset, a gond csak ott van, hogy nem bírom megállni, hogy ne egyek belőle többet, csak annyit amennyi a kalória keretembe belefér.
Ti ezt hogyan csináljátok? Tudom akaraterővel, de ha nincs, akkor nem tudok magamra varázsolni, és a megszokás is erősebb.
Az akaraterö nem mindig nüködik, erre jó trükk, ha a megengedett mennyiséget elöveszed, a többit meg odaadod valaki másnak.
2019. febr. 28. 11:45
2/14 anonim válasza:
Ha nagyon megkívánom a csokit, vagy egy finom sütit, akkor megeszem, nem számolom. Utána úgyis napokig nem eszem egyáltalán semmi édességet. Szóval tuti belefér, ha az átlagot nézzük.
2019. febr. 28. 12:19
3/14 anonim válasza:
Csokifüggő vagyok én is. De sikerült leállnom róla úgy, hogy egy szép napon a csokiautomata előtt állva meghallottam valamit, ami sokkal jobban boldogít a csokinál. Azóta azt a pénzt amit eddig a csokiautomatába dobtam minden nap, inkább neki adom, elismerve amit csinál. Mivel így nem marad pénzem csokira, nincs más választásom :D
2019. febr. 28. 12:20
4/14 anonim válasza:
Ha az első időszakot (max egy-két hónap) kihúzod, csökken a csoki iránti vágyakozás is és könnyebb lesz.
Esetleg igyál egy csokis ízű proteinturmixot helyette?
Amúgy amíg ilyen nehéz megállni, inkább ne legyen otthon, akkor máris könnyebb a helyzet, nincs kísértés.
Alapjáraton én is Gombóc Artúr vagyok, de ha az első időszakban van valami nem hizlaló édességimitáció, az segít :)
2019. febr. 28. 12:57
5/14 anonim válasza:
Vagy lemozgod, vagy kevesebb szénhidrátra állítod az étrended, hogy a csoki, édesség belefér, de ezeket csak akkor ajánlom, ha már meg vsgy elégedve az alakoddal. A sok sza.r ami ezekbe van lassíthatja a fogyást, mert kevés természetes dolog van bennük, ami ellen a testednek küzdeni kell. Mindig mi győzünk, de addig nem a normális dolgokra igyekszik figyelni az agyad, tehát ha egy király vagy és szeretnéd belendíteni a mezőgazdaságot, de közben megtámadják az országod, és össze kell hívnod a milíciát (egyszerű polgárok, esetleg mezőgazdászok(érted..)), akkor nem igazán tud majd fellendülni az ipar emberhiány miatt! :)
2019. febr. 28. 14:08
6/14 anonim válasza:
Persze, ha makk egszséges vagy és szerinted jó az alakod, akkor nyugodtan belefér néha.. ;)
2019. febr. 28. 14:09
7/14 anonim válasza:
Mellesleg ajánlanám a norbi updates csokis fehérjeport (ez nem kondisoknak van kitalálva, hanem fogyis embereknek(nincs benne koffein, cukor stb. ,ami segít a testépítésben) 8 alkalomra elég 2000ft, ha 250ml tejet teszel hozzá (zsíros rejet, így lassabban szívódik fel), akkor 35g fehérjepor és a 250ml tej 327 kcal-t fog eredményezni, 16g zsírral, 13g szénhidráttal és 23g fehérjével, én szinte minden este ezt iszom, nagyon jóllakok tőle.
19F 186cm 76kg
2019. febr. 28. 14:16
8/14 anonim válasza:
30,5g fehérje, elnézést
2019. febr. 28. 14:17
9/14 anonim válasza:
Ne ajánlgasd szerintem az upatel szarságot, mert kicsit sem egészséges a Norbi által kitalált diéta.
2019. febr. 28. 14:51
10/14 anonim válasza:
Pont a kérdés olvasása közben ettem meg egy belga pralinét. :) Nem jellemző ez rám, de néha ennyit egész egyszerűen meg kell engedni, mert nem akarok mindent teljesen megvonni magamtól. Én január végén kezdtem életmódváltást. Nálam egyelőre ez csak az étkezésben mutatkozik, mivel nagy a súlyom, nem rohanok akonditerembe. Úszni, ha eljutok, akkor úszom, de ennyi. Viszont az étkezésem az szerintem szuper jó. Önfegyelem kell az biztos. Én reggel 8.30 és este 17.30 között étkezem háromszor. Reggelim jó laktató, de nem dudára, pont, hogy bírjam ebédig. Ma gombás rántotta volt aszalt paradicsommal egy szelet teljes kiörlésű kenyérrel. (Az a csomagolt nagyon barna változat) Ebéd: Grillcsirke melle brokkolival, céklával. Most pedig a kávé mellé egy belga praliné :) Vacsora kb 4 szelet abonett lesz sovány sonkával, körözettel és zöldségekkel. Hasonló a menüm minden nap. Szépen beindult a fogyásom. A közérzetem pedig szuper jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!