Ti, hogy álljátok meg így karácsonyi időszakban, hogy
ne egyetek édességet?
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 16:23
1/9 anonim válasza:
Nem AZT kell megállni, hogy NE EGYÉL édességet, hanem hogy csak EGY-KÉT darabot maximum és azt sem minden nap.
2014. dec. 15. 16:36
2/9 anonim válasza:
Nekem t800-as terminátornak nincs szükségem
táplálkozásra
2014. dec. 15. 16:57
3/9 anonim válasza:
Én ilyenkor lazább vagyok magammal és nem csinálok bűntudatot belőle. Eszem, ami jól esik.
Szerintem ne tiltsd el magadtól teljesen, 1-2 szelet nem árt. Évente csak egyszer van kari. :)
2014. dec. 15. 17:14
4/9 anonim válasza:
Csak pár szeletet eszek és ennyi.
2014. dec. 15. 17:16
5/9 anonim válasza:
Attól, hogy karácsony lesz, még nem tudok betömni napi 1 kiló édességet. Ugyanannyit eszem, mint máskor, ha ebbe belekerül 2 szelet süti vagy 1 szaloncukor, az semmit nem számít. Ha meg eleve nullaédesség diétán vagy, akkor nyilván nem jelent gondot lemondani az ünnepi sütikről sem. Nem tuszkolja le senki a torkodon. :D
2014. dec. 15. 17:45
6/9 anonim válasza:
Nehezen. Eszem, de csak 1-2 db-ot naponta, pedig sokkal többet szeretnék. Tukmálom a család többi tagjára, hogy fogyjon, aztán a maradékot elteszem szem elől. És fogadkozom, hogy diétázni fogok az ünnepek elmúltával!!!
És sportolni..DDDD
Egyébként a maradék sütiket lefagyasztom. Mindig sok félét szoktam sütni (úgy 10-12 félét), sokat elajándékozok, eszünk is belőle nem keveset, a maradék vegyesen megy a fagyóba, 3-4 dobozzal...Szuper amikor nem kell sütni , és mégis egész tál süti van...
2014. dec. 15. 18:17
7/9 anonim válasza:
Úgy, hogy nekem akkor jó a közérzetem, ha tisztán kajálok. Nem is kívánok mű édességeket, sütiket amióta így eszek:)
2014. dec. 15. 18:56
8/9 anonim válasza:
Tele eszem magam halászlével, párolt hallal és zöldségekkel. Édesség gyanánt kávét iszok és ha tele vagyok nem esik jól még enni, így megtudom állni a sütiket. Ameddigra meg már megint éhes lennék, elpakoltuk a sütiket másnapra:)
Boldog karácsonyt!
2014. dec. 16. 21:55
9/9 anonim válasza:
hát én általában, mint minden más alakalommal, azt az alapvető emberi tulajdonságomat használom, amit úgy hívnak, hogy AKARATERŐ... no persze ha az nincs, akkor segít ha kikötöd magad egy fához!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!