Hogyan lehet karácsonyi hangulatot teremteni az adventi időszakban? Milyen díszeket lehet könnyedén készíteni otthon?
szabad olcsó karácsonyfaizzót venni ?
vagy inkább ruházzak be drágábba ?
veszélyes lehet az olcsó ? vagy nem kell ilyentől félni ?
Szabad olcsóbbat is venni,de nem a kínain.
Én egyszer kiakartam húzni egy ilyet és csak a kábel maradt a kezemben,mert a dugó leszakadt róla,úgy hogy a házban is lecsapta az áramot.
Én jövőhét szombaton, 1-jén tervezem feldíszíteni a lakást :) Ablakra megy 2 izzósor (egy fehér és egy színes), plusz egy mikulás formájú.
Van egy pici műkarácsonyfa, azt a tévé tetejére teszem, meg még pár helyre elhelyezek ilyen karácsonyi kis díszeket, angyalkákat, rénszarvast. Tévé tetejére kerül még egy felhúzható, zenélő hógömb. A csillárra meg felakasztok pár szebb karácsonyfadíszt, amiről már most tudom, hogy nem kerülnek majd fel a fára.
Emellett rendszeresen szoktam adventi, mézeskalács, fahéj, narancs és szegfűszeg illatú illóolajat párologtatni ebben az időszakban :) Tuti a karácsonyi hangulat!! Nagyon szeretem az évnek ezt a részét!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!