Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljátok meg hogy ne...

Hogyan álljátok meg hogy ne egyetek?

Figyelt kérdés

Sose tudom elkezdeni igazán ezt a fogyókúrát. Szeretnék egy cukormentes és csökkentett szénhidrátos fogyókúrát de mindig belebukok. Önmagában arra hogy nem akarok enni.

Más napokon tök jól elvagyok, elég egy normál mértékű étel, de ahogy eldöntöm hogy mostantól szigor van, egyfolytában éhes leszek és összeeszek mindent amit normális esetben nem. Mintha az agyam vészjelzésnek fogná fel a dolgot és akkor meg akarok enni mindent :S

Önmagában nem az étkezésem tehet arról hogy meghíztam, hanem hogy nem mozgok. De olvastam hogy hiába kezdek el mozogni a háj még marad, szóval az étkezésemen is csökkentenem kell. Annó még ugyan ezzel az étkezéssel nagyon vékony voltam, de aztán összejött pár dolog, elmaradt a sok mozgás (szinte napi/kétnapi szinten volt) és ez lett belőle.

2013. dec. 9. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Fogyózzunk együtt. Én 3 óránként enni fogok. Kivètel a tésztafélék és krumpli. Sok turmix és esti futások. Fogyni akarok!

Változó kúra. ;)

L

2013. dec. 9. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem kell megállni, hogy egyél. Egyél bátran, csak az nem mindegy, hogy mit. "Egyél össze" húst, halat, tojást és egy csomó zöldségfélét sütve, párolva, salátának. Garantáltan nem leszel éhes és fogyni fogsz.

A kenyeret, tésztákat, cukros ételeket, italokat pedig felejtsd el! A mozgás szerepe a fogyásban nem több, mint kb. 20 %, tehát elsősorban az étrend felelős a hízásért, fogyásért.

2013. dec. 9. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!