Már nincs ötletem, hogy mit egyetek. Adnátok pár ötletet?
Azt próbáld meg, hogy nem eszel szénhidrátot (kenyér, galuska, főtt tészta, rizs stb.) fehérjével (hús, felvágott, sajt. stb.) együtt.
Tehát reggelire lehet enni kiflit, de nem felvágottal, csak magában.
Vagy lehet enni pörköltet, de nem galuskával, hanem egy vékony rántásos babfőzelékkel...
az előző mekkora hülyeséget írt... már miért ne lehetne együtt enni a kettőt? különben is... amennyi fehérje a felvágottban van. az életmódváltásnak ez az alapja: reggeli szénhidrátos, ebéd fele-fele, vacsi nagyrészt fehérje.
kérdezőnek: vannak neten oldalak külön diétás recepttel, még a kcalt meg a ch-t is feltüntetik mellette :) keress rá, biztos találsz egy csomót (nekem van egy egész word dokumentumom ilyenekből lementve)
Kedves 16:44-es!
Az a tény, hogy sem a kémiához, sem a biokémiához, sem az emésztéshez nem értesz, az egy dolog.
A dietetikát lehet képes női hetilapokból is elsajátítani, de annak ez lesz a következménye, hogy nem érted, hogy a másik mit mond és miért mond. Ezért aztán, mert nem érted, úgy gondolod, hogy hülyeség...
az oké, hogy a fehérjének a savas, a szénhidrátnak a lúgos közeg kedvez a lebontásban. de ez nem jelenti azt, hogy egyszerre nem lehet enni a kettőt! ugyanis a gyomrod a b.dös életben nem lesz lúgos kémhatású, hogy külön lebontsa neked a szénhidrátot. ezért baromság a 90 napos és a többi szétválasztó.
kíváncsi lennék, hogy te mit tanulsz, előző, hogy ennyire "értesz" a biokémiához, és mi alapján h.lyézel le engem, akiről azt sem tudod, hogy bölcsész vagyok, vagy leendő orvos, aki 0-24ben erről tanul.
amit te reklámozol, a szétválasztást lehet inkább divatlapokban meg feminán olvasni, mert aki valamit el akar érni, az úgy táplálkozik, ahogy fentebb írtam. biztos hülyeségből, az a leadott 8 kg nyilván csak leteleportált rólam, mert amúgy hülye vagyok az egészhez. de végülis nem is ez a lényeg, hanem hogy 25%-ról 18%-ra csökkent a testzsírom.
ja, és hadd linkeljek be egy kérdezz-feleleket az elméletedről:
"Szia. Mit gondolsz szétválasztó étkezésről. Mármint gyomor 1x csak egyféle emésztőenzimet tud termelni tehát azzal ha keverjük szénhidrátot a fehérjével tulajdonképpen saját emésztésünket nehezítjük meg is látszik pl rajtam is bélgázok savak stb. Tehát van e értelme úgy táplálkozni eszem rizst majd 3 óra múlva eszem a csirkét és így tovább ciklusokban 1x szénhidrát 1x fehérje. Vagy ez f.szság? Köszi."
"baromság. ez a szétávlasztásos elmebaj azokon segít, akik emészthetetlen mocskot esznek, de ők meg nem valami nagyon érdekeltek, az tuti. neked pedig szükséged van a szénhdirátok áltakl kiváltott inzulinreakcióra, úgy szállítódik az izmokba a fehéjre, ami a szénhidráttal eszel."
forrás: body.builder.hu ahol megjegyzem valóban nem tévedhetetlenek, de 5%-os a testzsírjuk, és minden szál izmuk kilátszik. de biztos ők is h.lyék.
A froclizást nem én kezdtem, ha visszaemlékszel... Franciaországban voltam vendégkutató 2 évig. Ott így étkeztek. Reggel bekaptak egy croisan-t. Ebédre húst ettek, de zölség körettel...
És kirívóan kevés túlsúlyos embert láttam. Az is foreigner volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!