Mit csináltok, hogy ne egyetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit kéne csinálnom, hogy ne legyek éhes, pedig már undorodom magamtól, nem akarok enni, de unatkozom, vagy csak azon kattog az agyam egész nap, hogy mit kéne ennem. Már megőrülök... Ti, vékonyak, vagy nem vékonyak, mit csináltok, hogy ne egyetek, vagy ne érezzetek éhséget?2011. febr. 10. 19:09
1/6 anonim válasza:
hát... nekem már vacsiznom kéne meg éhes is vagyok, de a hűtőhöz meg a konyhához 3 emeletet fel kéne mennem a koliban. aztán, ha valami konyhaeszköz mégis a szobámban maradna, akkor visszarohanni érte, de közben levenni a tűzről a cuccokat, hogy ne égjen oda... macera az egész. ráadásul 7ig órám volt, most értem vissza, örülök, hogy van egy nyugis percem.
ez pl. nekem eléggé megakadályoz abban, hogy folyton zabáljak :D de most csak ráveszem magam, mert vacsizni meg muszáj.
2/6 anonim válasza:
Nem szabad éhesnek lenni, csak megsúgom..
3/6 anonim válasza:
semmit, mert ésszel fogyózok és nem éhezek
4/6 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy fogyózom, mert nem tudom megállni, hogy ne egyek.. csak megsúgom.. : / ezért nehéz
2011. febr. 10. 19:44
5/6 anonim válasza:
Az, hogy ne legyél éhes, és hogy ne egyél, nem ugyanaz.. -.-
6/6 anonim válasza:
Nem vagy te éhes, csak ehetnéked van az unalom miatt. Ha lekötöd vmivel a figyelmedet, akkor észre sem veszed és eltelik úgy egy nap, hogy 3-5x ettél és nem egésznap folyamatosan.
Mivel foglalkozol? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!