Vélemények? Ti mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
R:puding édesítővel kb 30 gramm pudingporral és 0.4 dl tejjel
utána dinnye..hát elég nagy darab:/
tejeskávé.3 dl tejből édesítővel
E:4 mini hurka:D 1 fejsalátával
Ma 4 kor keltem és összezavarta az étrendem, azt sem tudtam mit egyek h végre jól lakjak
amikor korán keltek ti mit csináltok? Ugyanúgy esztek vagy vártok 8ig?
2011. aug. 24. 13:33
1/7 anonim válasza:
Én minnél hamarabb ennék hogy felpörögjön az anyagcsere. Akár egy pici csésze zabpehely is jó. Utánna meg jöhet a rendes reggeli.
2/7 anonim válasza:
miért nem vagy jóllakva? akkor olyat kellett volna enni ami jól lakat.
3/7 A kérdező kommentje:
vagyis jól laktam...de egyfolytában ennék...megszoktam, h 8 kor megiszom a tejskávém...és délig nem is éhezem meg
2011. aug. 24. 13:53
4/7 anonim válasza:
Nekem a megevett cuccról van véleményem. Tragikus. Ezzel csak éhezni fogsz, fogyni nem, mindegy, hánykor kelsz. Összezavarni meg nem lehet, annyira rossz.
5/7 anonim válasza:
ez semmi
akkor most csinálj egy nagy adag salátát különböző zöldségekből, hozzá hús, hal, főtt tojás, mozzarella sjat
majd vacsorára túró zöldségsalátával
6/7 anonim válasza:
rettentő kevés amúgy. reggelire zabkása akkor sokáig nem leszel éhes
7/7 anonim válasza:
Neked nem megy a hasas a dinnyétől meg a tejeskávétól együtt?:O
Mázlista :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!